Baju Sekolah HARI HARI

Baju Sekolah HARI HARI murah berkualiti mampu beli. Tak pi tempat lain dah!

PERSIAPAN BACK TO SCHOOL SESI 2022 | Beli kelengkapan dan Baju Sekolah HARI HARI  pilihan Nina.

Ok, kejap je masa berlaku
Tup tup dah minggu terakhir sekolah sesi 2021

Untuk sesi 2022 – mahu tak mahu tetap kena beli kelengkapan sekolah. Anak semakin membesar maka makin dah tinggi dari Mama, makin besar lebar. So baju sekolah kena lah berganti kannn?

March 2022 nanti
Eilman – Form 2 (dah tinggi dari Nina)
Yana – Form 1 (dah masuk alam remaja)
Eilhan – Darjah 3 (budak ni makan banyak sebab nak tinggi cam Abg Eilman)
Eicha – Tadika 6 tahun (harapnya dapat ke sekolah macam biasa kata Eicha)

So kali ni bajet tak macam biasa, lebih berjimat cermat berbelanja, pastikan under bajet tapi kualiti tiptop.
Pilihan Nina semestinya di Pusat Pakaian Hari-Hari Sdn Bhd

Pusat Pakaian Hari Hari | One Stop Center! Semua ada

Tak payah dah nak ke tempat lain. Semua ada! Mudah sangat
Baju sekolah, baju sekolah Agama, sampin, songkok, Baju Tadika, tudung,
Bag sekolah, alat tulis, track suit, kasut sekolah, stokin, pelitup separuh muka (mask) dan macm-macam lagi semua ada!

Best nya shopping kat sini
✔️ kedai bersih kemas
✔️ Barangan tersusun elok
✔️ Mudah cari size
✔️ Staff friendly, helpful
✔️ Harga amat berpatutan
✔️ Material berkualiti tahan lasak
✔️ Boleh tukar size dalam masa 7 hari
✔️ One stop center!

Servis bagus, staff friendly helpful

Pusat Pakaian Hari-hari tak pernah mengecewakan bab kualiti, harga dan bab khidmat pelanggan staff depa memang terbaik!  Saat melangkah masuk ke Pakaian Hari-Hari , without failed kita akan kedengaran

“Selamat datang ke Pakaian Hari-Hari “

“Terima Kasih datang ke Pakaian Hari-Hari”

Ramah tamah depa sambut kedatangan kita tak leh bawak bincang. Mesra alam sungguh kann..?? Bukan tu jer, walau pun kadang tu kita masuk jengjalan window shopping jer tak beli apa-apapun, melangkah keluar pun kita dihargai. “Terima Kasih datang ke Pakaian Hari-Hari” . Aaawwww… touching beb!

Susun atur kedai yang kemas, bersih. Mudah cari baju size

Bab kebersihan dan kekemasan susun atur kedai pun memainkan peranan sebab ianya akan membuat kita rasa selesa nak berbelaja dan memudahkan kita cari keperluan kita. Dah semua depan mata, susun ikut size, asing ikut kategori senang nak capai sendiri. Tak yah laaa manja sangat semua pun nak suruh staff depa kannn . . .?

Pastu lagi Pusat Pakaian Hari-Hari ni ada banyak cawangan.
Ada 90 cawangan di seluruh Malaysia. Korang nak tahu senarai cawangan semak di : www.hari.com.my/locator . Cer tengok pasti ada berdekatan korang.

Terbeli besar / kecik. Tak pe boleh tukar size

Senang lagi mudah beli kat kedai ni, boleh pilih material, size, design kannn? Tengok rasa sendiri depan mata.
Pastu kita boleh membuat penukaran jika size terlalu besar/kecil dalam masa 7 hari. Cuma make sure jangan di cabut harga & resit masih ada. Sila noted tau!

Baju Sekolah HARI HARI

Tapi faham..
Ada yang suka pi beli online. Tak suka keluar rumah. Faham faham…
Mungkin kekangan masa atau lebih selesa dok rumah click click pilih bayar.

Untuk yang beli Online boleh layari www.ehari.com

Mereka ada lancarkan kempen: 10% diskaun untuk semua barangan sekolah yang berharga Rm10 dan keatas.
Tempoh Kempen Kembali ke Sekolah (Back to school campaign) dari sekarang sehingga 31 March 2022.
*Discount 10% only for ONLINE.

Kalau nak beli di Shopee pun ada!
Cari kedai: harihari_
Juga ada 10% diskaun. Dan 5% discount kepada NEW FOLLOWER (min purchase RM50)

Baju Sekolah HARI HARI

Baju Sekolah HARI HARI murah berkualiti mampu beli. Tak pi tempat lain dah

Jomm sesama semarakkan semangat belajar pada anak-anak kita. 💪💪
“Marilah pergi Hari-Hari!”
Tips : Nina suka pegi shopping awal, elakkan weekend , pegi hari biasa tak ramai dan lebih selesa berbelanja.

Happy sokmo depa dah siap kelengkapan sekolah untuk depa. Anak-anak lebih bersemangat ke sekolah tahun depan. So MakPak displin laa rancang bajet back to school dan jadi lah pembeli yang bijak!
Happy shopping korang . . . .

Dan selamat kembali ke sekolah anak-anak
Moga terus sukses dan dapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan nanti. Aamiinnn

Related Post
Kat mana beli kelengkapan sekolah, baju sekolah berkualiti, harga mampu beli?

Tragedi  Bajet Hujung Tahun !! Hurrmmm … Tinggal lagi beberapa hari jer dah nak masuk Disember. Kejap jerr dah hujung Read more

PT3 2022 dilaksanakan semula tapi awat LPM padam statement?
PT3 2022 dilaksanakan semula

PT3 2022 dilaksanakan semula! Huh? 🤔 2 tahun PdPR = belajar lah sangat! Main game je depa ni Hujung bulan Read more

Kelab Menembak Selangor asah bakat anak

Ya awak.. Anak-anak Nina join sukan menembak di Kelab Menembak Selangor atau nama omputeh nya Selangor Shooting Association. Memandangkan ramai Read more

Jommm.. BRISK WALK senaman paling mudah untuk sihat
BRISK WALK SENAMAN PALING MUDAH

BRISK WALK SENAMAN PALING MUDAH Brisk Walk pepagi tadi Punya lah terik ari ni Rasa dah takde nya der sun Read more

15 Comments
  • Marina
    Posted at 17:44h, 01 March Reply

    Marina pon shopping dah ni

  • sueizza
    Posted at 16:47h, 02 March Reply

    memang pilihan di hrihari semua da ,lengkap dah setempat…

  • Rawlins GLAM
    Posted at 14:54h, 03 March Reply

    Meriah dan menarik ye kelengkapan sekolah dia. Kat Sibu (kampung Rawlins di Sarawak) takde plak Hari-Hari, kalau tak hari tu dah belikan anak-anak saudara kelengkapan kat situ senang.

  • Airis
    Posted at 16:25h, 03 March Reply

    Semuanya serba lengkap kalau di Hari-Hari. Harga pun mampu milik lagi2 nak beli baju sekolah berpasang2. Lebih berbaloi.

  • Fadima Mooneira
    Posted at 16:50h, 03 March Reply

    Looks like a good place for back-to-school shopping. all the best school kids. Thank you for sharing.

  • huda
    Posted at 17:33h, 03 March Reply

    betul tu kak nina, tak pergi tempat lain dah. sejak anak mula-mula masuk sekolah sampai sekarang, Hari-Hari di hati.. kualiti okay, harga pun affordable.

  • Bella Jamal
    Posted at 18:49h, 03 March Reply

    Dari dulu zaman kite sokolah kecik2 mmg dah popular Hari-Hari ni. Biasa kalau beli baju sekolah kalau salah saiz mesti ley tukar. Selamat menjalani alam persekolahan semula.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 08:24h, 04 March Reply

    Wah best nyer! bagus kalau buat persiapan awal awal jangan last minute nanti kelam kabu and kita pun stress.

  • Bae Roslan
    Posted at 08:46h, 04 March Reply

    dari zaman belajar memang suka shopping sini, banyak pilihan, kualiti pun okay yang penting harga berpatutan

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 11:15h, 04 March Reply

    Senang kan ada kedai Hari Hari ni… semua barang2 persiapan ke sekolah boleh dapat under one kedai.. tak perlu ke sana ke sini dah… lagi2 if banyak barang kena prepare… kedai favorite since dulu2 lagi..

  • Ayu Rafikah binti Mohd Amin
    Posted at 14:20h, 04 March Reply

    baju sekolah mmg best kalau dapat beli kat hari-hari.. kain berkualiti hargapun xdelah mahal sangat

  • Tekkaus
    Posted at 21:07h, 04 March Reply

    this is indeed a great place to buy uniforms and other back-to-school necessities. The prices are really affordable and the quality appears to be great as well.

  • Mia Nova
    Posted at 00:39h, 05 March Reply

    If you’re looking to buy baju sekolah hari hargan, you’ll want to find a good place where you can buy the cheapest ones. There are plenty of places to buy these items, but how do you know where to find the best ones? The best option is to shop online, as it’s likely that you’ll be able to find more affordable versions.

  • khai artzfar
    Posted at 17:47h, 07 March Reply

    confuse kejap budak2 dah sekolah atau belum? kesian kan dorang terpaksa tempuh sekolah di musim yang mencabar apa pun brand ini memang Bagus! berkualiti

  • Pingback:Baju Raya PUSAT PAKAIAN HARI-HARI Cantik Sedondon Jimat Berbaloi
    Posted at 22:09h, 22 April Reply

    […] Pakaian Hari-Hari yang terletak tak jauh dari rumah Nina. Sini laa tempat pilihan Nina tiap tahun. Baju sekolah pun Nina beli kat sini.  So far, sini selesa dan apa Nina nak semua ada depan mata. One stop […]

Post A Comment