PT3 2022 dilaksanakan semula

PT3 2022 dilaksanakan semula tapi awat LPM padam statement?

PT3 2022 dilaksanakan semula!
Huh? 🤔 2 tahun PdPR = belajar lah sangat! Main game je depa ni
Hujung bulan March ni masuk form 3 tup tup October PT3 ?? Macam kelakar je

Tapi apa pun memang tepat laaa keputusan Nina masukkan Eilman Tuisyen Online kat Flyhigh Training Centre baru ni. Baru je start minggu lepas. Walaupun tak lama lagi cuti akhir tahun tapi asbab cuti lah ajak anak memanfaatkan cuti sebaiknya. Agar nanti naik Tingkatan 3 idok ler lemau!

Harap-harap  dapat lah kejar apa yang ketinggalan lagi TERtinggal selama 2 tahun PdpR ni.
Bagus Tuisyen Online kat FLYHIGH ni, harga cun, Cikgu berpengalaman. Kalau tak bagus masa kan Nina masukkan kembali anak belajar online kat sini semula.

PT3 2022 dilaksanakan semula

Ni bukan cobaan, ni betul²
Sumber : https://www.facebook.com/201363677414284/posts/741747796709200/

Wajar kah PT3 2022 dilaksanakan Oktober nanti?

Korang rasa logik ke October 2022 exam PT3
Yelah, takwin sekolah berubah takkan PT3 ikut takwin lama Iyer tak? Lawak kayangan nih!

Edited : Eh ehh..!! Link tersebut dah deleted. Dia main sorong papan tarik papan lak. U-TURN ehh?
Relax MakPak, macam tak biasa statement selalu bertukau. Pastu keluar statement kata FAKE 😂😂

Apapun belajar tetap belajar
Semoga dipermudahkan segala urusan anak-anak menghadapi cobaan yang sentiasa penuh cabaran. 💪💪

Apa pun as parents Nina buka kan peluang Dan ruang untuk anak explore. Kita ikhtiar untuk mereka.

Kelas Tuisyen Online 2021

Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE usaha tambahan ibubapa

Tahu.. silibus sekarang memang mencabar dan sebab tu perlu nya anak sertai Tuisyen Online Flyhigh Training Centre . Recommended ✔️👍

Harga?
So far bila dah survey sini paling ok
Harga tiptop, cikgu bagus dan jadual nya right on time. Kalau terlepas kelas, don’t worry. Boleh ulangkaji melalui video rakaman kelas yang tidak hadir. Bagus kannn?

Nak join wasap je admin Flyhigh Training Centre ehh

Wasap.my/60105433732
Wasap.my/601156998919
Wasap.my/601127166046
Wasap.my/60126509622

Baca : Anak sertai Kelab Menembak Selangor asah bakat anak bantu fokus belajar

Kita usaha kan yang terbaik untuk anak-anak kita!

Related Post
Pusat Tuisyen Online Terbaik FLYHIGH bantu anak score A
Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

Pusat Tuisyen Online Terbaik FLYHIGH bantu anak score A. Ketahui cara TIPS anak lulus masuk MRSM SBP dalam bengkel Pentaksiran Read more

Pengalaman Anak Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE pilihan terbaik
Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

AKTIVITI CUTI SEKOLAH. TUISYEN ONLINE FLYHIGH TRAINING CENTRE BANTU ANAK PERSIAPKAN DIRI MASUK SEKOLAH NANTI Inilah rutin anak-anak Nina every Read more

Eilhan dan Yana dah laju kira sifir! Ketahui Rahsia ARITMETIK teknik cepat kira matematik SIFIR Laju
ARITMETIK Teknik Kira Cepat Matematik

Ketahui Rahsia Aritmetik Teknik Kira Cepat Matematik Sifir Laju ! "Yana Eilhan cepat ready dah nak dekat jam 4.30pm dah Read more

PKP sambung lagi! PdPR lagi? Anak dah mula…
Cabaran PdPR Belajar Online PKP

  Gini laaaa gamaknya anak daku belajar Online! HAhaa . . . Gambar ni sesaja jer, jangan salah sangka lak Read more

No Comments

Post A Comment