DESIGN BAJU RAYA PUSAT PAKAIAN HARI-HARI

Settel Shopping Baju Raya di Pusat Pakaian HARI-HARI Jimat Berbaloi

Settel Shopping Baju Raya di PUSAT PAKAIAN HARI-HARI Jimat Berbaloi

Feeling Raya dah mai daaa!
Korang beli Baju Raya kat mana?
Kita beli mur mur je awakk…

Yelah
Kenapa nak pi beli mahal mahal sedangkan ada je yang helok dan mampu beli. Kannnn?
Alahai.. Selalunya pakai sekali dua jer. Buat apa membazir sedangkan duit yang boleh dimanfaatkan ke arah yang lebih baik. Setuju kannn?

DESIGN BAJU RAYA HARI-HARI CANTIK
HARGA BERPATUTAN JIMAT BERBALOI SHOPPING SINI

Baju Raya Pusat Pakaian HARI HARI

Bagi Nina simple jer, janji ada Baju Raya Sedondon di pagi Hari Raya, ok je
Design cun, kualiti tip top, harga mampu beli untuk seisi keluarga. Jimat lagi berbaloi-baloi.
Settle!

Laaa ni memang agak malas nak bersesak tempat ramai umat, tak kuasa nak pi survey sana sini so kitaorang decide terus aje tuju ke Pusat Pakaian Hari-Hari yang terletak tak jauh dari rumah Nina. Sini laa tempat pilihan Nina tiap tahun. Baju sekolah pun Nina beli kat sini.  So far, sini selesa dan apa Nina nak semua ada depan mata. One stop center gitu.

Pi awal senang, semua size ada
Baju Raya Sedondon ada, songkok, sampin, Kurta, tudung, baju jalan pun banyak pilihan.
Staff friendly helpful bantu carikan size
Mudah lagi menyenangkan urusan ✔️✔️

Lagi best sekarang ni
Untuk Raya ini Hari-Hari ada bagi discount 10% untuk pemegang kad Watsons!

BAJU RAYA PUSAT PAKAIAN HARI HARI

Jom serbu ramai-ramai untuk FREEGIFT
Bagi pembelian RM100 keatas PERCUMA sampul raya dan bagi pembelian RM200 keatas PERCUMA beg woven Hari-Hari. Bermula 9 April ini!

Sementara stok masih ada tau!

Ada lagi
Rebat 10% untuk pembelian Online! Lagi senang tak perlu keluar rumah, bersesak bagai.
Hari-Hari Online Store: www.ehari.com

BAJU RAYA PUSAT PAKAIAN HARI-HARI JIMAT BERBALOI SHOPPING SINI

BAJU RAYA PUSAT PAKAIAN HARI HARI

Amacam cantik tak design dan warna biru ni? Sedondon kannn?

Jangan tak tahu, Pusat Pakaian Hari-Hari ada 90 cawangan seluruh Malaysia. Banyak kannn? So korang search aje mana yang berdekatan dengan lokasi korang : www.hari.com.my/locator

So, apa warna tema baju raya korang tahun ni?

Related Post
Harta Pusaka Nenek
Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.Nenek : "Rahmat, nenek sudah tidak kuat Read more

Chicken Pox
Chicken Pox

Chicken Pox -  demam cacar  / demam campak Chicken pox yang dikenali dengan nama cacar air, jintungan atau bertih dalam Read more

Shaken Baby Syndrom (SBS)
Shaken Baby Syndrom (SBS)

Kisah yang ingin dikongsi buat semua ....Pesakit terakhir yang kami 'tidurkan' ialah bayi berusia 4 bulan. Bayi tersebut telah disyaki Read more

Paku Di Hati …
Paku Di Hati …

PAKU DI HATI...Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja. Read more

Please follow and like us:
4 Comments
  • Syiera Mat Saman
    Posted at 08:51h, 23 April Reply

    Wah sedondon biru tahun ni ye

  • Ammi
    Posted at 09:18h, 26 April Reply

    Ammi tak beli lagi baju raya untuk suami & anak-anak lelaki… nak cuba gak terjah HH ni kalau sempat. Malas nak bersesak kat tempat lain

  • deepak
    Posted at 15:18h, 18 May Reply

    thank you and continue to make more blogs like this!

  • James
    Posted at 02:08h, 15 November Reply

    In a relation to save marriage you need to do shopping with your partner quite often.

Post A Comment

Follow by Email
Instagram