VILLA KRISTAL EPISOD AKHIR

VILLA KRISTAL EPISOD AKHIR

VILLA KRISTAL Episod Akhir – Persoalan terjawab siapakah pembunuhan Idris

“Pegi mampus!
I tak nak Ustazah, I cuma nak duit jerrr” – Alia
Eh eh… Selama ni Alia berpura-pura rupanya!
Korang rasa siapa Alia ni sebenarnya?
Kalau betul dia mengandung anak Ustaz, takkan Ustaz blahhh cam tuh aje kann?

Sejak tu dah mula syak wasangka kan Alia ni. Dia bukan beria nak belajar Agama ngan Ustaz pun. Berbaik dengan Rose pun bersebab. Entah-entah dia pembunuh Idris kannn? Korang rasa?
Ini antara scene episode 11 yang buat Nina rasa tak sabar nak tonton episod akhir Villa Kristal.

Sinopsis Drama VILLA KRISTAL

VILLA KRISTAL sebuah Drama exclusive dari WETV Malaysia yang menggabungkan empat actress jelitawan. Sapa tak kenal dengan Tiz Zaqyah, Mimi Lana, Jasmine Suraya ataupun Mawar Rashid, masing-masing punya aura mereka yang tersendiri.

Kalau korang dah tonton drama ni tentu korang pun sama excited dengan setiap watak dalam drama ni. Memasing punya aura dengan lakonan yang mantap. Watak mana paling korang suka?

Nina suka watak Diana
Sesuai sangat dengan Tiz Zaqyah. Raut wajah yang agak tegas, berkarisma, elegant dan sedikit misteri. Pandai control emosi dalam menangani emosi yang sedang memberontak dan sedih kecewa.

Bayangkan masa mereka keempat empat diikat, Rose meluahkan rahsia yang disimpan lama bahawa Ustaz yang bunuh Idris, reaksi Di yang tak terkata frust cukup ‘into the scene’

Haa.. Paling best masa Di bertekak dengan Shahila!
Kita yang nonton pun sama rasa kecamuk jiwa raga. Rasa perit nya, seksa nya bila tahu hakikat dan kebenaran orang yang kita sayang, yang dah pergi menduakan kita. Nangis tau tengok Di nangis. Huhuuu..

VILLA KRISTAL EPISOD AKHIR

Paling Win opkos laaa watak Abang Hani. Kita dok dengar suara je melalui perbualaan Hani dan Abangnya yang cukup penyayang, supportive dalam apa jua yang adiknya Hani lakukan.

Masa episode akhir lah baru tahu siapa kah gerangan empunya suara tuuu? Jeng jeng jengggg…
Clue : hensem!

VILLA KRISTAL EPISOD AKHIR

Apapun keseluruhan drama ni mengupas banyak isu isteri kedua, scandal yang selama ni dicemuh masyarakat. Mereka juga punya hati dan perasaan, dan takdir antara jodoh, ajal maut semua nya ketentutan yang Esa. Sesapa pun berhak merasai rasa dan nikmat disayangi dan bahagia.
Setuju kannn?

Sinopsis Drama VILLA KRISTAL

Barisan Pelakon Drama VILLA KRISTAL
Mimi Lana sebagai Hani
Jasmine Suraya sebagai Angel
Mawar Rashid sebagai Rose
Tiz Zaqyah sebagai Diana
Tony Eusoff sebagai Idris
Alvin Wong sebagai Robin
Nazrief Nazri sebagai Ustaz Adib
Fadlan Hazim sebagai Detektif Isa
Sherry Ibrahim sebagai Ustazah Nur Sakinah
Maria Farida sebagai Shahila
Lee Yvonnez sebagai Jessica

Korang terlepas ke drama trending ni?
Don’t worry.. Korang masih boleh tonton WETV MALAYSIA secara percuma.
Ya percuma je! Just download ke kat phone korang dari play store.

Selamat marathon! Check it out!

Related Post
Aroma Ikan Bakar Jeram, Kuala Selangor memang BEST..!!
Aroma Ikan Bakar Jeram, Kuala Selangor memang BEST..!!

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera ... Pasti ramai yang suka makan seafood kan? Kat mana atau restoran mana yang selalu di Read more

Nak KURUS vs Sihat?? Iyer ke minum air rebusan Serai dan Halia boleh kurus? Apa khasiat nya..
nak kurus minum air rebusan khasiat serai halia

TIPS kurus air serai halia rebus dan minum natural dan selamat. Benar kah? Nak kurus tapi nak sihat juga ? Read more

REVIEW SCRUB MUKA TERBAIK NINA DAH GUNA BERKURUN LAMA
REVIEW SCRUB MUKA TERBAIK

Bila korang scrub muka? Seminggu sekali ke, seminggu 2 kali ke, setiap hari? Oh-hoo... Nehi nehi! Jangan setiap hari tau. Read more

FARM IN THE CITY TEMPAT BEST DAN BERBALOI bawak anak-anak jalan CUTI SEKOLAH
FARM IN THE CITY TEMPAT MENARIK CUTI SEKOLAH

Cuti Sekolah Menarik Farm In The City Berbaloi BEST dari Zoo Negara   Esok.. Yea esok....!! Cuti sekolah akan bermula. Seminggu Read more

Please follow and like us:
1 Comment
  • Deepshikha
    Posted at 18:17h, 13 May Reply

    Thank you, this article is very inspiring and increases knowledge

Post A Comment

Follow by Email
Instagram