Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

Pengalaman Anak Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE pilihan terbaik

AKTIVITI CUTI SEKOLAH. TUISYEN ONLINE FLYHIGH TRAINING CENTRE BANTU ANAK PERSIAPKAN DIRI MASUK SEKOLAH NANTI

Inilah rutin anak-anak Nina every weekend.
Nampak macam terkejar-kejar, a bit busy tapi dah terangkan kat anak-anak ini hanya permulaan je. Lelama nanti anak-anak dah biasa mereka akan ok dengan rutin harian dan mingguan mereka.. Hidup ini jangan terleka!

Ya awak
Buat yang dah biasa tahu, setiap minggu derang pi Selangor Shooting Association training menembak.
Dari pagi sampai petang anak-anak berada di Kelab. Perjalanan bukan dekat, dari Gombak ke Subang ulang alik Geng hantar jemput derang. Memula terasa gak laaa penat, tapi dah setiap minggu alah tegal biasa. Hope rasa ni kekal sampai bebila.

Kenapa hantar anak masuk Kelab Menembak?
Baca : Kenapa pilih sukan menembak untuk anak-anak . Berapa harga yuran nya ?

Ini lah rutin anak-anak
9am – 5pm
Pepagi ada latihan fitness, pastu masuk range berlatih menembak. Lepas lunch sambung lagi sampai petang. Alhamdulillah Coach pun understanding dan support. Keep strong my Mirza

Sejak cuti sekolah yang lepas, Nina masukkan anak-anak Tuisyen Online. Dengan harapan tuisyen online akan bantu mempersiapkan anak-anak sebelum naik sekolah nanti. Boleh dikatakan hampir 2 tahun anak-anak tak pi sekolah. Opkos risau mereka ketinggalan dalam pelajaran mereka.

Sebab hujung minggu anak-anak ada latihan menembak, maka derang terpaksa cut off time kejap sesi latihan dalam 1 ½ jam dan fokus Tuisyen Online then sambung training semula. Sikittttt lah terkejar-kejar masa permulaan. Lepas dah sekali dua sesi tuisyen derang ok je

Jadual Waktu Tuisyen Online

Sabtu
Eilman 2:15pm – 4pm Sejarah Cikgu Rafi
Yana 1pm – 2:30pm Sir Afiq English

Ahad
Eilman 5:30pm – 6:30pm Geografi Cikgu Rafi
8:30pm – 10pm Sains Cikgu Yanee
Yana 10am – 11am Sejarah Cikgu Rafi
11am – 12pm Sains Cikgu Yanee
3pm – 4pm Geografi Cikgu Rafi

Macam pack kannn?
Ya, pack. Tu belum lagi kita share jadual weekdays derang. Hehe
Tapi
Ok laa anak-anak mudah biasakan diri. Its better kann dari ngadap main game je kannn? Stress Mak nengoknya!

Ya, tidak dinafikan waktu lain selain waktu Tuisyen Online derang ni dok berjuang berperang sesama depa main game. Mama je tak join. HAhaa ❎ tak koser aih. idok ai ni mak yang kejam sangat suh belajar aje!

Kekadang Nina cuti kan jugak Tuisyen Online bila pi holiday
Kalau sempat selit time join kelas, tak sempat later tonton video. Simple kannn?
Ya bebudak ni nak pupuk suka belajar tak

Actually seimbang je zaman kanak-kanak derang ni
Time main depa main, time tuisyen depa belajar
It’s ok awak, so takyah laa judgemental sangat kat kita awak. Macam-macam lah awak ni . Chill chill sudaaa

Apa pun as parents kita sekadar buka kan peluang dan ruang untuk anak explore dan belajar. Kita ikhtiar usahakan untuk mereka.
InsyaAllah setiap usaha ada ganjarannya.

Tahu..
Silibus sekarang memang mencabar dan sebab tu Nina masukkan anak Tuisyen Online dengan Flyhigh Training Centre . Tenaga pengajar pun bagus, cikgu yang berpengalaman dan cara mengajar yang cukup santai. Anak-anak suka enjoy semasa kelas. Recommended ✔️

Harga Tuisyen ?

So far bila dah survey sini paling ok
Harga tiptop, cikgu bagus dan jadual nya right on time. Kalau terlepas kelas, don’t worry. Boleh ulangkaji melalui video rakaman kelas yang tidak hadir. Bagus kannn?

Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

Baca : https://ninamirza.com/stress-dengan-kelas-pdpr-silibus-ke-laut-dalam-dah-ni/

Nak join Tuisyen Online ni mudah je
Just wasap je admin Facebook Flyhigh Training Centre ehh

Wasap.my/60105433732
Wasap.my/601156998919
Wasap.my/601127166046
Wasap.my/60126509622

Related Post
PKP sambung lagi! PdPR lagi? Anak dah mula…
Cabaran PdPR Belajar Online PKP

  Gini laaaa gamaknya anak daku belajar Online! HAhaa . . . Gambar ni sesaja jer, jangan salah sangka lak Read more

PT3 2022 dilaksanakan semula tapi awat LPM padam statement?
PT3 2022 dilaksanakan semula

PT3 2022 dilaksanakan semula! Huh? 🤔 2 tahun PdPR = belajar lah sangat! Main game je depa ni Hujung bulan Read more

Eilhan dan Yana dah laju kira sifir! Ketahui Rahsia ARITMETIK teknik cepat kira matematik SIFIR Laju
ARITMETIK Teknik Kira Cepat Matematik

Ketahui Rahsia Aritmetik Teknik Kira Cepat Matematik Sifir Laju ! "Yana Eilhan cepat ready dah nak dekat jam 4.30pm dah Read more

“Rockstar Gym ni best laaa Mama… Nanti kita datang lagi yaa..”
Rockstar Gym tempat riadah terbaik untuk asah minat bakat anak

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera...Pernah tak korang tanya kat anak korang aktiviti apa yang mereka minat? Adakah mereka minat pada aktiviti Read more

10 Comments
  • Ezna
    Posted at 12:07h, 07 April Reply

    Anak akak pun memang ada kelas tuisyen online nya. Tuisyen online ni hanya sesuai kat anak2 yang boleh belajar secara online. Ada anak tak boleh nak ikut pun tuisyen online ni tapi bila zaman pandemik melanda, tuisyen online ni anak2 kena biasakan sebab tuisyen bersemuka pun dah tak ada.

    Lagi satu anak kena pandai manage masa dia untuk seharian tu. Kalau tak pandai nak manage masa susah juga. Apa pun…tuisyen online juga dah menolong Dania untuk faham subjek yang diajar kat sekolah.

  • Rawlins GLAM
    Posted at 15:03h, 07 April Reply

    Betul tu. Mendidik anak-anak nie kena seimbang, biar depa seronok belajar dan ada ruang untuk berehat. Jangan paksa sebab jika memberontak, lagi penat nak didik kan.

  • Sis Lin
    Posted at 11:50h, 08 April Reply

    Bagus Nina, dari sekaranglah nak atur masa anak-anak, kalau di biarkan memang banyak main je kan.. ada tuisyen so anak boleh lebihkan masa untuk pelajaran mereka..

  • Ayu Rafikah Mohd Amin
    Posted at 07:45h, 10 April Reply

    bagus ni. boleh nanti rekomen utk anak sendiri belajat dari sini. cikgu2 yg terlibat juga cukup berpengalaman

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 12:40h, 11 April Reply

    Bagus untuk teruskan online tuisyen kan! Banyak baca good feedback about tuisyen center ni especially time PKP kan.. Good option for the kids..

  • Zayani Zulkiffli
    Posted at 07:42h, 12 April Reply

    2 tahun deorang tak ke sekolah, memang kena kekalkan aktif budak-budak, nanti cepat penat bila masuk sekolah kan.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 11:24h, 13 April Reply

    Bagus tuisyen only ni, ramai kawan kawan juga daftar their children for this online tuisyen classes and feedback dia orang pun sangat membantu.

  • deepshikha
    Posted at 17:18h, 13 May Reply

    Great article, thanks for sharing with us!!!

  • Pingback:EM DRINK PLUS khasiat kebaikkan bantu tingkatkan imuniti badan
    Posted at 16:18h, 18 May Reply

    […] cerita, anak-anak Nina dah lama nau Nina cutikan mereka dari pergi sekolah. Dok rumah join Tuisyen Online FLYHIGH je sokmo.  Tapi sejak fasa endamik ni kuatkan hati dan berserah pada Allah. Tapi tetap risau bila […]

  • Pingback:Pusat Tuisyen Online Terbaik FLYHIGH bantu anak score A
    Posted at 14:16h, 27 May Reply

    […] Baca : Pengalaman Anak Tuisyen Online FLYHIGH […]

Post A Comment