Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

Pusat Tuisyen Online Terbaik FLYHIGH bantu anak score A

Pusat Tuisyen Online Terbaik FLYHIGH bantu anak score A. Ketahui cara TIPS anak lulus masuk MRSM SBP dalam bengkel Pentaksiran Tahun 6

Jangan Leka
Tak lama je lagi Peperiksaan Pertengah Tahun
JUNE ni je tau!

Ya tak dinafikan ramai masih seronok Raya sakan
Yelah kann…. Setelah 2 tahun simpan feeling Raya
Tiap minggu open house sana, rumah terbuka sini, jamuan Raya, potluck lagi.
Oh maiii… Busy!

Tapi
Sedar tak sedar
Anak² akan menduduki peperikaaan Pertengahan Tahun tak lama je lagi

Ghisauu memang ghisauu!!
Mahu kan tidak
Masa Ramadan dok ngelat belajar
Pastu cuti Raya sakan sana sini
Belajar entah ke mana dah tertinggal. Huhuu…

Gigih pulun isi kan masa anak join Tuisyen Online
Adjust malam anak² dengan ilmiah
Waktu weekend memang anak² ada training menembak, pack dari pagi sampai petang tapi selit kan jugak sejam dua untuk Tuisyen Online kat Kelab . Tuisyen Online ni mudah, kat memana pun buleh!
Benda boleh adjust so kita seimbang kannn
Tak mo ketinggalan jauh

Bukan apa, anak-anak ni kalau biar lelama nanti lemau. Payah nak develop mood belajar tu semula.
Risau bila banyak ketinggalan so pepandai laaa kita arrange bahagi tolak kan masa yang ada.

Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

Pusat Tuisyen Online Terbaik FLYHIGH bantu anak score A

• ⏺️ Eilman tahun ni form 3, buatnya nanti tetiba announced PT3 ada, haaa.. tak mo laa kalut huruhara
• ⏺️ Yana pulak baru naik form 1, dia kena mempersiapkan diri dengan cara pembelajaran style sekolah menengah.
• ⏺️ Eilhan Darjah 3, masa Darjah 1&2 lama Nina cutikan dia sekolah. Tahun ni baru berani sikit nak hantar dia ke sekolah. Haihhh… Mak mana tak ghisauu kann? Laaa ni HFMD pulak.. nauzubillah moga dijauhkan dari anak² dan kita. Aamiinn

Nina teruskan anak² Tuisyen Online ngan Flyhigh Training Centre
Kelas santai-santai je
Bukan laaa tekankan sangat score A semua subjek tapi just takmo anak ketinggalan. Ada rezeki dapat semua score A why not kann… Setiap usaha pasti ada hasilnya. Iyer tak?

Tapi Nina perasan sepanjang anak-anak join derang lebih mudah fokus kelas online. Belajar depan mata kita, dah tentu laaa fokus kann?
Kat sekolah tak tau lerr..

Kelas Tuisyen Online 2021

Baca : Pengalaman Anak Tuisyen Online FLYHIGH

Kita tahu..
Silibus sekarang memang mencabar dan sebab tu Nina masukkan anak Tuisyen Online dengan Flyhigh Training Centre . Recommended ✔️

Harga?
So far bila dah survey sini paling ok
Harga tiptop, cikgu bagus dan jadual nya right on time. Kalau terlepas kelas, don’t worry. Boleh ulangkaji melalui video rakaman kelas yang tidak hadir. Bagus kannn?

Apa pun as parents kita sekadar buka kan peluang dan ruang untuk anak explore dan belajar. Kita ikhtiar usahakan untuk mereka.

Nak join Tuisyen Online ni mudah je
Just wasap je admin Flyhigh Training Centre ehh

cara TIPS anak masuk MRSM SBP tingkatan 1

Oh ya, Bengkel untuk Darjah 6 pun ada!
Penting ni MakPak yang  bercita-cita nak anaknya masuk asrama MRSM atau SBP. Bengkel pentaksiran tahun 6 ini akan membongkar Cara dan TIPS bagaimana syarat kemasukan, exam, cara kiraan markah yang akan melayakkan anak mencapai impian mereka masuk ke sekolah yang di idamkan. Hurmmm… idaman anak ke MakPak ehh?

Wasap.my/60105433732
Wasap.my/601156998919
Wasap.my/601127166046
Wasap.my/60126509622

Ingat tau, jangan wasap Nina, kita bukan admin. Nina pun sekdar berkongsi je ngan korang sebab Nina nampak perubahan anak-anak Nina setelah join tuisyen ngan FLYHIGH ni bagus. Cuba laaa
Sekurangnya kita dah usahakan apa yang perlu daripada tak berbuat apa-apa dan sekadar mengharap tanpa tindakan. Nina yakin setiap usaha pasti ada ganjarannya. InsyaAllah

Related Post
Pengalaman Anak Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE pilihan terbaik
Tuisyen Online FLYHIGH TRAINING CENTRE

AKTIVITI CUTI SEKOLAH. TUISYEN ONLINE FLYHIGH TRAINING CENTRE BANTU ANAK PERSIAPKAN DIRI MASUK SEKOLAH NANTI Inilah rutin anak-anak Nina every Read more

PT3 2022 dilaksanakan semula tapi awat LPM padam statement?
PT3 2022 dilaksanakan semula

PT3 2022 dilaksanakan semula! Huh? 🤔 2 tahun PdPR = belajar lah sangat! Main game je depa ni Hujung bulan Read more

Eilhan dan Yana dah laju kira sifir! Ketahui Rahsia ARITMETIK teknik cepat kira matematik SIFIR Laju
ARITMETIK Teknik Kira Cepat Matematik

Ketahui Rahsia Aritmetik Teknik Kira Cepat Matematik Sifir Laju ! "Yana Eilhan cepat ready dah nak dekat jam 4.30pm dah Read more

PKP sambung lagi! PdPR lagi? Anak dah mula…
Cabaran PdPR Belajar Online PKP

  Gini laaaa gamaknya anak daku belajar Online! HAhaa . . . Gambar ni sesaja jer, jangan salah sangka lak Read more

2 Comments
  • mayank
    Posted at 20:28h, 20 June Reply

    Great article,thanks for sharing with us!It was really interesting to read this articel, which is so simply written!<

  • Jhon Sons
    Posted at 13:09h, 23 June Reply

    Thank you so much admin for uploading such amazing content with us your blog is really helpful for me.

Post A Comment