Cara buang angin dalam badan perut kepala dengan cepat berkesan tanpa ubatan

Cara buang angin dalam badan perut kepala dengan cepat tanpa ubatan

Cara buang angin dalam badan perut kepala dengan cepat berkesan tanpa ubatan. Bila dah sakit apa pun tak boleh. Muntah boleh kurang tapi

Rugi je makan muntah!

Dari siang tadi rasa tak selesa, serba tak kena hari ni
Mungkin banyak punca
Tapi malas layan. Ignore kan aje
Tahu bila fikir banyak nanti lebih memudaratkan
Know my self, love my self. Gitu laaa konsepnya

Tapi apakan daya
Ingatkan acah-acah kuat rupanya
Badan tak kuat mana pun

Dari siang tadi keluar sebab ada urusan kat luar. Malam ni sampai rumah. Lembik rasa
Muntah semuntah nya. Banyak!
Gigil, peloh, ketaq, lembik.
Akhirnya puas muntah sampai kosong. Rasa betapa rugi je makan tadi. Huhuuu…
Alhamdulillah, lega sikit walau tak ok sepenuhnya.

Cara buang angin dalam badan perut kepala dengan cepat berkesan tanpa ubat

Nina bancuh hujung sudu, sikit je serbuk HALIA #1 Padu + secawan air panas. Sambil kacau hirup minum suam² kuku. Sedap kaw.
Opkos laa sebab Serbuk halia premium kannn..

Dalam ½ jam kemudian, poucchhhhh (kentut)
Lega! Angin keluar pastu terus rasa nak membuang saki baki benda jahat yang masih tinggal.
Feel good

Sambil type ni sendawa
Alhamdulillah..
Angin jahat dah keluar
Daku tahu kalau angin jahat ni tak berambuss
Semua segala benda menyerang
Sebu laaa, Gastrik laaa, Gerd laaa, Anxiety laaa, Vertigo laaa, Sesak nafas laaa 💆😭
Banyak lagi omak nenek Grandma dia mai berkampung. Serik!

Cara buang angin dalam badan perut kepala dengan cepat berkesan tanpa ubatan

So inilah cara buang angin dalam badan, dalam perut, naik ke kepala dengan cepat berkesan tanpa ubatan. Ditekankan ini cara Nina dan ianya berkesan. Korang cuba lah

HALIA #1 sebotol ni RM50 je
2 bulan boleh tahan sebab pakai hujung sudu je
Apalah sangat RM50 kalau dibandingkan sekiranya tadi segala maknenekgrandma tuh datang menyerang. Sadis!
Korang nak cuba tekan link wasap ni >>  Nak beli serbuk halia

Cerita ni sebab Nina sendiri amalkannya
Dan kesan bukan biasa-biasa
Syukur Alhamdulillah

Ni pengalaman lepas
Takot! Tak mo lalui lagi 😭😭
sakit dada sebelah kanan sampai susah nafas

Elakkan dari toksik
Toksik ni banyak
Ya banyakkkkk
Bukan sekadar dari makanan. Ytjt
Paling penting ketahui dan ambil tahu Anxiety pantang larang makanan yang boleh dan tidak . Elakkan dan  berpada-pada, bersederhana !

Love your self
Jaga emosi, elakkan stress
Kenali diri, InsyaAllah cepat bertindak kesannya tidak lah teruk sangat walau rasa menyesal rugi pi muntah tadi.
Yelah.. harga makanan sekarang ni kan mahal. Tapi mahal lagi nilai sebuah kesihatan yang baik.

Terima kasih Allah

Oppss… Sorry terpanjang
Memang tak reti tulis sikit-sikit 😁
Rasa puas meluahkan
Sharing perkara baik untuk semua

Love
Nina Mirza

Related Post
Harta Pusaka Nenek
Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.Nenek : "Rahmat, nenek sudah tidak kuat Read more

Chicken Pox
Chicken Pox

Chicken Pox -  demam cacar  / demam campak Chicken pox yang dikenali dengan nama cacar air, jintungan atau bertih dalam Read more

Shaken Baby Syndrom (SBS)
Shaken Baby Syndrom (SBS)

Kisah yang ingin dikongsi buat semua ....Pesakit terakhir yang kami 'tidurkan' ialah bayi berusia 4 bulan. Bayi tersebut telah disyaki Read more

Paku Di Hati …
Paku Di Hati …

PAKU DI HATI...Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja. Read more

Please follow and like us:
1 Comment
  • usps tracking number
    Posted at 17:19h, 25 October Reply

    I have read your article; it is very instructive and valuable to me. I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it.

Post A Comment

Follow by Email
Instagram