SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum Review

Dagu Berlapis? SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum Review

SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum Review

  Gambar atas ni sekadar hiasan je ehhh Apooo Nina?! eerrkk

Dagu berlapis? Muka berkedut?
Oh Tidak..!!  Sapa pun tak mahu dagu berlapis kannn? Omputeh kata double chin . Atau senang citer muka gemoks. Sila jangan tegur, sebab silap hari bulan ada yang terus bermasam muka angkara gurauan kasar kata muka ada double chain. Amboi . .. Sentap nya kamu! HEhee . . .

Korang tahu tak dengan teknologi yang makin canggih kini, setakat double chin ada je penjagaan wajah yang mampu mengurangkan masalah dagu berlapis ni.

Ya ada awakk . .
Ada produk yang boleh kuruskan muka tanpa filter!
Tak payah nak cucuk tang sana, cucuk tang sini. Nehi nehi haram!

SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum Review

SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum Review

Tadaaa!
SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum terbaharu dah ada kat pasaran
Ini lah produk yang mampu buat wajah korang tegang, anjal, muda berseri dan sekaligus membantu memperbaiki kulit kendur (sagging) dan dagu berlapis (double chin)
Haaa.. Menarik kann?? Jom baca lebih lanjut

Buat yang follow Nina tentu tahu Nina antara pengguna produk SAFI Rania Gold dan sekarang Nina dah beralih ke SAFI Youth Gold. Teruja nak kan efek kurus kat muka. Statement nya kata ianya mampu mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit. Wow kannn?

Yelah, bila usia semakin meningkat (tak lama je lagi birthday cecah patplohpat!) so wajib lah menitikberatkan extra part skincare. Paling utama Nina akan pilih produk yang selamat! Opkos trusted brand 

Kebaikan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

  • 1. Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti
    dagu berlapis dan kulit kendur.
  • 2. Mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit.
  • 3. Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus
  • 4. Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa.
  • 5. Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit.
  • 6. Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C& Ceramide untuk memberi °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit

Kesan selepas penggunaan SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum

✅Menegangkan kulit
✅Meningkatkan keanjalan
✅Mengurangkan garis halus & kedutan
✅Meningkatkan kelembapan kulit
✅Melindungi kulit dari pengoksidaan
✅Meningkatkan kehalusan kulit
✅Memperbaiki kulit rosak

°Berdasarkan ujian saintifik dan klinikal.

Nak beli kat mana?

Ok.. Poyo sangat soalan ni weyyy… Haha..
Rangkaian produk SAFI ni mana-mana ada. Boleh didapati di semua cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring  di seluruh Malaysia termasuk pasaraya dan pasaraya hiper utama. Senang jer nak beli. Merata hado! Korang pi usha aje…

Atau korang boleh ke beli online di laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee dan Lazada.
Lifting Golden C Duo Serum – https://bit.ly/3izM0fm
Lifting 24K Serum Cleanser – https://bit.ly/3FpssEj

Harga SAFI Youth Gold Lifting Serum

Bab harga , semamangnya SAFI ni mampu beli tuk semua golongan.
Harga yang berpatutan! Hanya RM59.00
Rajin lah tengok memana promosi, ada sale sila beli buat stok macam Nina ehh

Apa kata Nina?

Mmm.. Opkos Nina sukakannya!
Dah usha nak beli day cream dan night cream pasni. Aduyai . . . Terjebak sudah!
Kombinasi pencuci muka SAFI Youth Gold dan SAFI Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum berkesan. Mampu mengurangkan double chain selepas sapuan. Serum yang cepat meresap ke dalam kulit dengan bauan yang tidak terlalu kuat. Nina suka. Pastu kulit muka Nina lebih lembab, lembut. Nina perasan garisan halus mula berkurangan.

SAFI YOUTH GOLD Lifting Golden C Duo Serum Review

Ya awak
Muka Nina ada je garisan halus, memang dalam gambar atau pass make up tak berapa nampak tapi kalau tenung dekat-dekat lelama lepas cuci muka memang lah nampak. Bohong lah umur dah patplohpat muka licin flawless bak dak remaja 17 tahun kannn? HAhaa

Sememangnya Nina in love dengan jenama SAFI. Boleh dikatakan beberapa range skincare SAFI dah Nina review.
SAFI Balqis Oxywhite cerah berseri
SAFI Rania Gold
Beautea by SAFI best pakai!

So amacam?
Nak kuruskan muka? Sila lah cuba produk Safi Youth Gold ni sebab Nina dah cuba dan ternyata ianya bukan omong kosong.

Ok laaa… Untuk promosi terkini atau nak kan lebih infomasi boleh korang mentelaah kat
Web : http://www.safi.com.my
Facebook  : http://www.facebook.com/SAFI.my
Instagram :http://www.instagram.com/SAFIMalaysia 

Jom cantik muda berseri sesama! Biarlah usia tu sekadar nombor je..
Ppsstttt  >>>>> Disember ni 11hb Birthday Nina korang janganlah acah-acah lupa lak kasi hadiah tuk Nina ehh..
Ok poyo mintak hadiah! HAhaa
Alah.. Nina bukannya materealistik, tak payah hadiah mewah-mewah pun,korang sudi sedekahkan Al-Fatehah tuk Nina, DOA yang baik-baik pun dah cukup mahal hadiah tuk Nina. Jangan lupa tau!  Sayang korang . . . Muahhxx!!

Related Post
Harta Pusaka Nenek
Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.Nenek : "Rahmat, nenek sudah tidak kuat Read more

Chicken Pox
Chicken Pox

Chicken Pox -  demam cacar  / demam campak Chicken pox yang dikenali dengan nama cacar air, jintungan atau bertih dalam Read more

Shaken Baby Syndrom (SBS)
Shaken Baby Syndrom (SBS)

Kisah yang ingin dikongsi buat semua ....Pesakit terakhir yang kami 'tidurkan' ialah bayi berusia 4 bulan. Bayi tersebut telah disyaki Read more

Paku Di Hati …
Paku Di Hati …

PAKU DI HATI...Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja. Read more

Please follow and like us:
14 Comments
  • Ina
    Posted at 09:59h, 01 December Reply

    Formula skin damage repair tu paling best! antara formula yang WAJIB ada dalam skincare wanita, lagi-lagi wanita 30 tahun keatas.

  • ummizarra
    Posted at 12:20h, 01 December Reply

    Best sangat Safi yang baru ni. Serum bau wangi dan tidak berminyak. Memang suka pakai

  • The Foodie Passport
    Posted at 13:17h, 01 December Reply

    Wah, Serum yang tak de minyak ini best punya.

  • Fadima Mooneira
    Posted at 14:32h, 01 December Reply

    Oh wow….. this Safi Gold serum looks awesome. I’m sure it will be a big hit in M-Beauty. Thank you for sharing your review with me.

  • Rawlins GLAM
    Posted at 16:52h, 01 December Reply

    Nie macam menarik je nie, almaklum Rawlins pun dah semakin kembang dan double chin pun dah ada kembar hahah

  • Mohamad Khairil Bin Hassan
    Posted at 23:52h, 01 December Reply

    menarik ni. boleh hilangkan double chin! btw produk safi memang antara jenama yang mak saya guna. nannti bolehlah saya hadiahkan dekat dia 🙂

  • JULIA BINTI MOHD JOHARI
    Posted at 07:42h, 02 December Reply

    Kak nina dah sharing pasal double chin ni yg nak try jugak ni. Leh usya online hehe tq kak syg

  • Maisarah
    Posted at 10:38h, 02 December Reply

    Lama dah tengok serum ni kat drugstore. Lepas baca review ni, terasa nak cuba pula hehe .Bagusnya dapat kurangkan double chin dan kurangkan garis halus.

  • Ayu Rafikah binti Mohd Amin
    Posted at 12:03h, 02 December Reply

    i mmg suka produk safi.. esp yg baru ni .mmg nampak efeknya.. sangat best

  • Farah Wahida
    Posted at 12:46h, 02 December Reply

    Produk saf8 mmg best pakai..x lapuk di zaman…semua jenis kulit sesuai

  • Lee Jia Shin
    Posted at 14:25h, 02 December Reply

    Best betul product Safi I’ve tried them before and really like it can’t wait to try this new product

  • Muhiden Halimah
    Posted at 23:01h, 02 December Reply

    Produk Safi ni mmg bagus utk kulit, kak pun suka guna produk Safi biasanya mmg sesuai dgn kulit

  • Saidila Abdul Rahman
    Posted at 01:10h, 03 December Reply

    Dagu berlapis ? alaaa terasa pulak ai . Adakah ini bermakna ai kena cuba juga Safi Youth Gold ni ? Tapi tak salah pun nak mencuba kan. Nanti ai dah cuba ai tag Nina yerr.

  • Lutfiani
    Posted at 09:44h, 10 December Reply

    Dah lama suka product Safi. Nak coba serum ni juga …

Post A Comment

Follow by Email
Instagram