BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM

YES DAH JUMPA! MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM JERAGAT

MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM BEST! BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM JERAGAT

“Kak Nina, awat laaa kulit muka bersih sekata je. Apa rahsia? Pakai apa? “

Ini lah soalan yang selalu Nina dapat. Aduyai awakk, sebenarnya idok lah halus mulus flawless mana pun. Kalau tengok betul-betul ada je bintik hitam kat muka ni walaupun tak banyak tapi still ada. Kalau Nina tak pakai make up, rasanya hantu kak Limah lagi lawa kot! HAhaaa

Bintik hitam atau omputeh kata dark spot antara punca kulit wajah kelihatan tak berseri, tak lawa, kusam kann?
Yelah, bilamana wajah tanpa jerawat dah helok dah, tapi bekas jerawat atau pigmentasi yang ada bukan mudah dilindung walaupun dengan make up tebal.

Leceh laaa nak cover dark spot dengan make up

Bila umur dah berusia, memang malas nak luangkan masa pakai make up bagai. Nak ber make up mau mau lebih 30 minit peruntukan masa kann? Aduhhh… Selalu tau Geng TERpaksa menunggu Nina bersiap sampai nak tumbuh janggut dia kata. HAhaa

Halah halahh hallahhhh  . . .  Dah make up nampak ler lawa berseri iyer dak?

So paling mudah kena rawat kulit muka kasi kelihatan sihat, bersih tanpa noda. Kulit flawless dah tak perlu dah nak make up sakan. Pakai baby powder pun dah berseri. Haa gituh!

Kawan Nina rekemen Nina cuba produk Murad. Hurmm… Brand Murad ni dah lama dah Nina dengar. Sejak Nina sekolah lagi dah ada. Hebat! Sampai laa ni masih kukuh bertahan. Tentu ianya bagus. So why not cuba kann?
Nina beri peluang skin Nina cuba range dari Murad. Nina cuba Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum  &  Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 PA++++

Ok citer sikit pasal Murad

Pada tahun 1989, pakar dermatologi dan ahli farmasi Dr Howard Murad mengasaskan Murad, Inc., jenama klinikal doktor moden yang pertama produk penjagaan kulit, menetapkan standard baru untuk tinggi prestasi penjagaan kulit. Sebagai pihak berkuasa klinikal dalam mencerahkan selama lebih 30 tahun, Dr. Murad telah membangunkan penyelesaian bintik gelap generasi akan datang yang memanfaatkan teknologi yang dipatenkan untuk  meminimumkan dengan berkesan lihat bintik-bintik gelap yang anda lihat dan cegah rupa gelap
bintik yang anda belum nampak lagi—pada pelbagai jenis kulit dan nada.

Murad telah komited untuk membangunkan terbukti secara klinikal, produk clinically proven yang memenuhi piawaian yang teliti untuk keselamatan, keberkesanan dan penjagaannya . Tanpa perlu jumpa doktor. Hah, yakin nak guna kannn?

BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM

MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM BEST! BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM JERAGAT

Depa ni dah buat kajian dan ianya terbukti. Ahli panel ujian juga telah bersetuju dalam masa 14 hari sahaja penggunaan Murad Rapid Dark Spot Correction Serum ini telah menunjukkan :-

  • 84% menunjukkan pengurangan penampilan bintik hitam
  • 91% terlihat kulit lebih cerah
  • 94% terlihat kulit lebih licin
  • 89% terlihat kulit lebih bercahaya dan berseri-seri

Hebat kannn?

3 bahan  utama keberkesanan Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum ini

  • Teknologi Resorcinol yang dipatenkan – Eksklusif hanya untuk Murad yang dapat mengurangkan penampilan bintik hitam dan tona tidak sekata
  • Tranexamic Acid – Membantu menenangkan, mencerahkan dan menghidupkan semula kulit yang kusam dan tona tidak sekata
  • Glycolic Acid – Mengelupas untuk membantu menghilangkan kekusaman, memperbaiki tekstur kulit dan membersihkan sel kulit kusam untuk mendapatkan kulit yang lebih cantik

SERONOKNYA! MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM JERAGAT

BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM

See!
Walaupun dark spot Nina tak berapa ketara tapi kagum ianya memang pudar dah!
Behind the scene, bukan mudah Nina nak snap gambar before after ni tau sebab dark spot Nina sikit dan tak tebal. Dalam camera memang tak jelas, kalau tengok depan-depan memang nampak laaa jugak. Sedih..

Ok setelah Nina dah cuba selama 2 minggu. Nina suka kannya! Tekstur gel yang mudah meresap dan tidak melekit.
Serius ketara perbezaannya dan paling best kulit muka Nina semakin sihat, berseri tanpa bintik hitam. Kulit pun semakin lembab, garisan halus pun semakin berkurangan.

Didatangkan dalam botol yang bukan kaca so tak mudah pecah, mudah dibawak kemana-mana. Size 30 ml masuk dalam handbag pun muat.  Lebih bersih hygiene sebab ada nya pump so mudah dan lebih terjamin kualiti setiap pemakaian.

BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM

Cara pakai Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum
1.- Bersihkan muka dengan pencuci muka bersih-bersih, pastikan tiada sisa make up. Pakai make up remover
2.- Apply Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum. Urut secara perlahan dan rata pada muka dan leher.
3.- Diikuti dengan sunscreen Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 PA++++

Harga
1. Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum  30ml – RM448
2. Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 PA++++ RM298

Nina pakai sekali dengan Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 PA++++ untuk mendapatkan lebih keberkesannya. Suka Sunscreen Murad ni sebab teksturnya ringan, lepas pakai muka nampak lagi glowing.

Kedua-dua kombinasi ni memang berkesan! Rekemen korang cuba jugak.
Sebab korang tak perlu pi jumpa doktor ke, spa ke, treatment seribu bagai. Dengan penggunaan yang betul dan konsisten produk Murad ni ternyata berkesan hilangkan dark spot, bintik hitam malah jeragat jugak. Garisan halus yang ada juga semakin berkurangan. Skin semakin muda toing toinggg gitu haaa

BERKESAN HILANGKAN BINTIK HITAM MURAD RAPID DARK SPOT CORRECTING SERUM

Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum dan
Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 PA++++ superb!
Penyelesaian hilangkan bintik hitam / dark spot dan jeragat

Sekarang skin dah bersih tanpa cela rasa happy sangat, lepas ni dah tak payah risau kalau keluar rumah tanpa pakai make up dah. Tak perlu dah nak cover tutup cela. Yeayyyy… Alhamdulillah

Untuk pembelian korang layari Shop at www.murad.com.my
Atau korang boleh singgah di memana Exclusive Facial stores di lokasi terdekat korang.  https://facial.murad.com.my/store-locator/

Amacam? Why not cuba kannnn?

Related Post
Harta Pusaka Nenek
Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.Nenek : "Rahmat, nenek sudah tidak kuat Read more

Chicken Pox
Chicken Pox

Chicken Pox -  demam cacar  / demam campak Chicken pox yang dikenali dengan nama cacar air, jintungan atau bertih dalam Read more

Shaken Baby Syndrom (SBS)
Shaken Baby Syndrom (SBS)

Kisah yang ingin dikongsi buat semua ....Pesakit terakhir yang kami 'tidurkan' ialah bayi berusia 4 bulan. Bayi tersebut telah disyaki Read more

Paku Di Hati …
Paku Di Hati …

PAKU DI HATI...Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja. Read more

Please follow and like us:
12 Comments
  • Rawlins GLAM
    Posted at 14:30h, 15 March Reply

    My auntie memang peminat tegar Murad nie. Taktau kalau nie dah ada dalam koleksi dia, tapi kulit beliau pun memang helok

  • Oliver Smith
    Posted at 17:37h, 15 March Reply

    Your blogs are always interesting. Thank you for sharing helpful content with us.

  • Fadima Mooneira
    Posted at 15:20h, 16 March Reply

    Wow… what a gorgeous skincare product. Murad is one the best skincare brand. But the price for Murad is extremely expensive liaw. X tercapai pocket gua. Sniff… sniff… sniff…

  • Alia Farhan Binti Said
    Posted at 15:47h, 16 March Reply

    Berseri2 kak nina…nampak product ni berkesan n sesuai dgn kak nina

  • smartinvest101
    Posted at 23:12h, 16 March Reply

    berseri-seti dan nampak berkesan. So macam nak cuba pakai j nampaknya.

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 23:46h, 16 March Reply

    NIce one ya, Ada few of my friends pun guna brand ni sekarang, boleh tengok kulit mereka so berseri2 sekarang ye.. boleh consider juga la if berkesan for my skin kan… Siap ada SPF50 lagi tue.. important to protect our skins..

  • Marina
    Posted at 10:36h, 17 March Reply

    Wahhh serius hilang bintik hitam tu kak nina? Seronok ni. Boleh cuba nanti

  • ummizarra
    Posted at 10:45h, 17 March Reply

    Brand ni mmg berkesan tapi harga dia adudududu. Nak hilangkan dark spot ssh lak pakai brand biasa2.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 23:44h, 19 March Reply

    This is one of my fav skincare brand, i like their city skin sun protection, the texture is lightweight and smooth.

  • Rolling Grace
    Posted at 21:01h, 20 March Reply

    omg sis i have been looking for a product for my old scars and dark spots and i am so glad i stumbled into your article! i love the consistency of the product it looks like it has high absorbency. cant wait to try it out!

  • khushijoshi
    Posted at 15:12h, 04 June Reply

    great content you shared, keep it up

  • Vannya Rachma
    Posted at 12:38h, 08 June Reply

    Thanks konten nya , tak sabar nak cuba

Post A Comment

Follow by Email
Instagram