MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT 

MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT 

MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT

Antara fastfood kegemaran Nina sekeluarga adalah Marrybrown! Paling suka bubur dia, crispy chicken MB
Sememangnya menepati citarasa Nina sekeluarga. Sebelum ni asal ada promo terbaharu je sure kitaorang cepat-cepat pi cuba! Fanatik sungguh. HAhaaa

Paling heaven promo Marrybrown Tomyam Chicken . Perghhh . . . Sedap weyhhh! Harap dia akan kelaurkan lagi menu promo Marrybrown Tomyam Chicken. Masa promo Salted Egg pun sedap!

MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT 

Terbaharu MARRYBROWN dah ada apps tau!
Korang dah tahu ke belum?
Rupanya lebih jimat berbelanja dalam aplikasi Marrybrown!

Walaupun dah lepas Raya, 40% diskaun masih ada lagi untuk menu² terpiih!!
Select special deals, korang tengok sendiri. Serendah RM2.90 ada.
Mur murrrr offer dari MB
Siapa belum redeem?
Tunggu ape lagi?
Dapat seketul Marrybrown’s Crispy Chicken untuk first time user.
Giler best kannnn?? Serious tak tipu

MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT 

CARA NAK REDEEM MB APP

✅Install aplikasi Marrybrown
✅Redeem seketul Crispy Chicken MB secara PERCUMA untuk new user!
✅Select special Deals up to 40% diskaun
✅Special deals serendah RM2.90
✅Dah redeem boleh tunjuk QR code di kaunter outlet MB yang berdekatan.

*** Kalau tak reti sangat, korang download aje depan staff kat kaunter tuu, nanti staff MB boleh bantu ajar korang cara-cara nya. Selalunya staff MB semua molek belaka. Tapi make sure laa time korang datang tak mengganggu customer lain.

Mudah je kannn?

Korang pun nak redeem voucher MB?
Hah, boleh download aplikasi Marrybrown sekarang 👇
https://mbapp.marrybrown.com/

  • 1. Di bahagian Deals ataupun Available Deals, scroll tawaran istimewa yang korang nak
  • 2. Klik poster tawaran yang dipilih
  • 3. Klik “Redeem” dan “Add to My Reward”
  • 4. Ulang step 1-3 untuk Deals lain yang korang nak redeem
  • 5. Klik “My Reward” untuk tengok semua Deals yang telah redeem
  • 6. Walk-in ke mana-mana outlet Marrybrown terpilih dan tunjukkan QR Code untuk tebus voucer yang ada

MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT 

Nina suka guna aplikasi Marrybrown ni ..!! Opkos laa suka kann sebab keluarga anak ramai macam Nina memang paling suka bab jimat berbaloi-baloi ni.  MB APP ni User interface sangat user-friendly dan proses pembelian di kaunter Marrybrown pun efisien. Staff MB mesra peramah lagi helfpul. Comey lak tuuu.. HEhee

Oh ya, selain jimat harga murah guna MB APP ni, korang boleh juga collect points bila guna app. Setiap pembelian RM1, kita boleh collect 1 point. Dah banyak points yang kita kumpul, nanti boleh redeem FREE MEALS/COMBO  pulak. Best ke best kannn!

MARRYBROWN APP DISKAUN DEALS LEBIH MURAH JIMAT 

More info sila laa korang mentelaah kat sini, Nina citer ni pun dah full story version dah. HAhaaa
Website : https://marrybrown.com
IG : https://www.instagram.com/marrybrownmy
Twitter : https://www.twitter.com/MarryBrownMy

Ahaaa.. Cepat install apps Marrybrown & redeem!

Related Post
Chicken Pox
Chicken Pox

Chicken Pox -  demam cacar  / demam campak Chicken pox yang dikenali dengan nama cacar air, jintungan atau bertih dalam Read more

WAJIB TAHU! Antara Khasiat KELEBIHAN MINUM Kopi UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN
Khasoat kopi

Pasti ramai sukakan kopi, bahkan kalau tak dapat sehari secawan kopi rasa macam tak lengkap hidup untuk hari tersebut. Kopi Read more

Ermmm ….. Pisang dan ceritanya ~~~
Ermmm ….. Pisang dan ceritanya ~~~

Pisang merupakan kurniaan alam semulajadi yang lengkap dengan vitamin penting, galian, gula yang menyihatkan dan karbohidrat untuk tenaga selain rasa Read more

Kek Batik Milo Sedap nya…
Kek Batik Milo Sedap  nya…

As'salam buat Semua ...  Salam Jumaat .. ...  Dari sebelum subuh hingga kini cuaca sejukkkk ajerr ... Hujan membasahi bumi. Read more

Please follow and like us:
20 Comments
  • siti rohaida
    Posted at 10:41h, 23 May Reply

    lama betul tak makan MB ni..Bila ada apps MB ni lagi la mudahkan kita nak pilih menu kan.Dan yang paling penting jimat

  • Ezna
    Posted at 12:51h, 23 May Reply

    Kalau kat MB ni sis suka sangat bubur nasi dia tu makan dengan sambal prawn yang sedap tu. Terasa rasa kat tekak ni haa Nina….kena guna apps tu la…dah banyak point bole redeem. Untung tu.

  • azni
    Posted at 14:56h, 23 May Reply

    nina… kak azni dulu mmg suka marrybrown nih…. suka nasi leemak dia .. teringat zmn usm dulu stop dekat marrybrown near pudu tu.

  • Fadima Mooneira
    Posted at 14:59h, 23 May Reply

    Yummy!!!!!!!!!!!!! All the food looks so yummy! It’s great that Marry Brown has good deals now. Thank you for sharing.

  • Fadima Mooneira
    Posted at 15:00h, 23 May Reply

    Yummy!!!!!!!!!!!!! All the food looks so yummy! It’s great that Marry Brown has good deals now. Thank you for sharing your review with me.

  • Lya
    Posted at 18:16h, 23 May Reply

    Dapnyer .. Lama betul tak ke Marrybrown. Banyak menu best best kat sini. Yang ada kat ni pon dah nampak menyelerakan. Takleh jadik ni kena terjah gak ni .. Woww! Guna app lagi jimat.

  • YB Shehan
    Posted at 18:16h, 23 May Reply

    Wajib try install la kejap lagi nih. Kang terlepas peluang plak nk redeem. Tq kak info nih.. Btw, lawa baju.

  • Nadia johari
    Posted at 18:22h, 23 May Reply

    Dah install.. Memg bbayak jimat berbaloi beli.. Macam2 pilihan ada

  • Norliza Nordin
    Posted at 18:38h, 23 May Reply

    Mudah sgt ni.. terliur pulak nengok gambar makanan tu hihi

  • Yanie Yusuf
    Posted at 20:49h, 23 May Reply

    Sejak2 Marrybrown’s ada dekat area rumah yanie, mmg suka pi. Menu dia sedap2

  • bae roslan
    Posted at 10:00h, 24 May Reply

    lama tak makan marrybrown tengok gambar ayam akak terus rasa nak pi harini hehe

  • Ben Ashaari
    Posted at 10:49h, 24 May Reply

    My feveret !!!!

  • Marina
    Posted at 16:27h, 24 May Reply

    Best best. Nanti nak redeem lagi kat aplikasi marrybrown ni. Lupe nak redeem ayam free

  • Rawlins GLAM
    Posted at 19:30h, 24 May Reply

    Yes. Rawlins dah guna masa berbuka puasa tempoh hari. Memang jimat giler sebab banyak savings

  • Muhiden Halimah
    Posted at 20:17h, 24 May Reply

    Marry brown pun dah ada app dan ada offer nti blhlah order, mmg sedap tgk mcm2 menu dia

  • Siennylovesdrawing
    Posted at 18:04h, 25 May Reply

    Wowo …you have grab so much MB deals , I’m craving again now after reading your post, time to order MB. Cheers Siennylovesdrawing

  • Saidila
    Posted at 19:58h, 26 May Reply

    Baru jer pergi MB ni tapi lupa pulak nak bukak dekat apps . Tapi memang dari dulu MB best sebab mesra keluarga.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 08:07h, 29 May Reply

    Going to check out this app, its convenient and i like their promos too.

  • Karan shokeen
    Posted at 13:55h, 02 June Reply

    Thanks for sharing such beaautiful article

  • Rolling Grace
    Posted at 13:08h, 07 June Reply

    it has been so long since i last had marrybrown. thanks for the money-saving tips, gonna download the app right now!

Post A Comment

Follow by Email
Instagram