De'Xandra X MK Army In You

De’Xandra X MK Army In You Wangian Terbaru Lebih Segar Memukau!

De’Xandra X MK Army In You

Sapa sini sukakan wangian? Haishh… Apa punya soalan Nina tanya ni..
Sapa yang tak suka wangi iyer tak? Mana ada orang yang suka bau busuk!
Eewww … Didekati dengan orang yang badannya berbau ni akan ada situasi yang mengengkelkan, loya, menyampah, rasa nak pergi jauh dari dia dan kadang rasa macam nak cakap suruh dia pegi mandi sekarang juga! Ada tak, ada tak?? Macam kejam jer kann… HAhaa

Hurmm… Citer pasal wangian ni, sejak zaman Nina sekolah dulu wangian dan Nina tak dapat dipisahkan dan habit ni dah turun ke anak-anak. Terutama kakak Eillya (19tahun) dan Eilman (15 tahun). Memasing dah remaja, wangian penting sebab ianya merupakan personality merangkap identity yang harus dititikberatkan.  Apatah lagi kita yang dewasa ni kannn?

The Joke Factory

Daku idok ler lawa mana tapi setidaknya tak bau busyukkk bila didekati. So perfume amat penting dalam kehidupan seharian kita. Tak kisah lah sapa pun kita, apa pun kerjaya kita. Setuju?

Bab memilih wangian derang pun sama cerewet macam Nina. Wangian kegemaran Nina mestilah Memikat Melekat Teringat-ingat. Eh macam pernah dengar tak tagline viral ni?
Opkos laa kannn. Brand De’Xandra sapa tak tahu kann? Popular you!

Kenapa suka De’Xandra

Okies, Nina just share pendapat dan sebab peribadi Nina  kenapa Nina suka kan wangian dari De’Xandra.

  • Wangian yang tahan lama sehingga lebih 8 jam
  • EDP – bau wangian nya kekal tak berubah
  • Bauan yang trending menepati citarasa.
  • Mesra solat.
  • Packaging cantik eksklusif sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang. Nak beli tuk diri sendiri pun nak yang cantik, self reward gitu. Husband belikan lagi laaa berbunga-bunga jiwa raga. Ahaks..!!
  • Harga mesra poket dan berbaloi-baloi. Yelaa, kita bukan golongan atas langit. HEhee
  • De’Xandra jenama Malaysia yang popular. Sebut pun orang dah tahu so kot orang tanya senang laa dia nak pi cari dan beli.

De’Xandra X MK

Ahaa… Teruja Nina nak share ngan korang nih. Semalam Nina tengok live De’Xandra launching bauan baru. Event tu berlangsung di Suria Sabah Shopping Mall. Ya ampunnnn… Bestnya!
Beruntung orang Sabah. Pertama kali nya event De’Xandra diadakan di Sabah bah. Pasti lepas ni De’Xandra semakin meletop-letop di Sabah.  Korang tengok sendiri kemeriahhannya.

DeXandra X MK Army In You

Launching De’Xandra X MK begitu ramai lagi meriah! Kita yang dok tengok live je dari jauh pun sama excited. Tambahan lagi dah nampak design terkini baju Debrog. Jersey sublimation limited edition MK. Smart seyhh!

Best best event laa De’Xandra X MK. Banyak aktiviti menarik!
Ada live show dari MK, Live performance, Sales booth (sure ada harga special), Photo booth, Geviaway, Wheel of fortune dan banyak lagi. Bertuah nya orang Sabah. Anak dok ulang kata kalau dekat ni dia pun sama nak pi sana tengok MK dari dekat.

Tepat sekali collaborasi antara De’Xandra dan MK K-Clique!
Artis muda yang hebat punya aura tersendiri. Personaliti yang menarik, kemas, bersih. Stylo laa kata anak-anak Nina. Tentunya wangian terbaharu bau nya pun menarik, segar, berkarisma seperti orangnya.

MK Army In You
Perjuangan dan Pengorbanan

MK – artis Rappers  dari Sabah yang sanggup mengembara meninggalkan keluarga dan menghadapi cabaran untuk Berjaya hingga ke tahap sekarang ini. Motivasi adalah satu factor penting dalam mencapai matlamat. Dengan berbekalkan motivasi + inspirasi yang diterapkan dalam hati dan fikiran, lalu berjuang bergelut dengan cabaran untuk menang peperangan bagaikan tentera. Hebat hebat!

Kalau korang perasan MK ada sebut dalam lirik lagu ‘Mimpi’ bagaimana masa berubah dan memperbaiki kehidupannya adalah seperti mimpi.

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semuanya ku ingat, ingat, ingat

Haa… Dah dok teringat-ingat dah ni!
Tak sabar nak purchase wangian terbaharu De’XandraXMK. Stok is limited tau! So kenalah cepat-cepat grab sementara stok masih ada.

Join De’Xandra dan jana pendapatan

Nak share tuk korang
Semalam masa live tu kann, ada dengar HQ sedang mencari reseller di Sabah secara besar-besaran sebab permintaan tinggi di sana. Wahh.. produk high demand! Bagusnya De’Xandra buka peluang pada orang Sabah jadi reseller do mudah dan cepat laa customer Sabah dapatkan produk De’Xandra. So orang Sabah sila cepat rebut peluang . Ini lah  masa yang tepat untuk jana pendapatan, tingkatkan income bulanan dan saving korang.

Nah .. click click untuk info lebih lanjut : https://dexandra.com/recruitment-mk/

De'Xandra X MK Army In You

Mana nak beli Set MK De’Xandra ?
https://dexandra.com

Dah dok tenung  set MK Collection ni, dah verangan-angan dah ni nak hadiahkan set ni untuk diri sendiri dan Geng. Cantik kann dijadikan hadiah?

Army In You – Ya, hidup ini tak mudah. Banyak caraban pengorbanan yang telah dan harus ditempuhi untuk berada hingga kini dan akan datang. Harapnya dengan semburan yang fresh, bold, exclusive akan menciptakan semangat energetic, berinspirasi, lebih berkeyakinan sepanjang hari.

Harga De’Xandra MK K-Clique

Hanya RM150!
– 2 botol perfume size 35ml & 15ml
– Box yang ekslusif cantik
– Paperbag superb kurlass cantik
– Special card by MK K-Clique

For Her
Ingredients : Pineapple , Froral , Fusion , Musk
A bold and sophisticated blend of jiucy citrus notes, aromatic lavender, sensual floral fusion, daring musk and amber accords. 

For Him
Ingredients: Citrus , Pink Pepper , Sandalwood

A modern , charming aromatic-woody fragrance , infused with edgy green and spicy notes , while capturing the woods and amber in the base 

 

Info lebih lagi tentang De’Xandra korang pi intai
Web : www.dexandra.com
Facebook : De’Xandra HQ
Instagram : dexandra_hq

Melekat Memikat Teringat-ingat

Cantik kannn packaging yang baru ni!

Untuk wanita warna pink, so sweet dan untuk lelaki warna hijau army. Smart!
Ya , jujur citer dari awal keluaran De’Xandra Nina sukakan packagingnya. Cantik exclusive berbaloi dengan harganya. Pastu dah bau wangiannya memang terus jatuh cinta!

Eerrmm… ada sesapa yang baik hati nak hadiahkan tuk Nina?
Meh laa kita sudi berjuta kali menerimanya. Terima kashih in advance. ngeee! Nampak tak kita senyum meleret nih. HAhaaa

Related Post
Aroma Ikan Bakar Jeram, Kuala Selangor memang BEST..!!
Aroma Ikan Bakar Jeram, Kuala Selangor memang BEST..!!

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera ... Pasti ramai yang suka makan seafood kan? Kat mana atau restoran mana yang selalu di Read more

Nak KURUS vs Sihat?? Iyer ke minum air rebusan Serai dan Halia boleh kurus? Apa khasiat nya..
nak kurus minum air rebusan khasiat serai halia

TIPS kurus air serai halia rebus dan minum natural dan selamat. Benar kah? Nak kurus tapi nak sihat juga ? Read more

REVIEW SCRUB MUKA TERBAIK NINA DAH GUNA BERKURUN LAMA
REVIEW SCRUB MUKA TERBAIK

Bila korang scrub muka? Seminggu sekali ke, seminggu 2 kali ke, setiap hari? Oh-hoo... Nehi nehi! Jangan setiap hari tau. Read more

FARM IN THE CITY TEMPAT BEST DAN BERBALOI bawak anak-anak jalan CUTI SEKOLAH
FARM IN THE CITY TEMPAT MENARIK CUTI SEKOLAH

Cuti Sekolah Menarik Farm In The City Berbaloi BEST dari Zoo Negara   Esok.. Yea esok....!! Cuti sekolah akan bermula. Seminggu Read more

Please follow and like us:
4 Comments
  • Papa Rommie
    Posted at 10:00h, 17 October Reply

    Macam best je perfume ni. Nanti nak cuba lah

  • azlina
    Posted at 10:10h, 17 October Reply

    Nak cari lah semula De’Xandra ni. Saya suka bauan lelaki, tak suka guna bauan perempuan walaupun saya sendiri perempuan. Haha.

  • Marina
    Posted at 09:48h, 21 October Reply

    Memang pakai dexandra. Nanti boleh try perfume baru ni plak

  • Nadia johari
    Posted at 23:28h, 21 October Reply

    Menarik tengok.Boleh belikan untuk suami

Post A Comment

Follow by Email
Instagram