PG MALL JD WORLDWIDE

Join PGMALL X JD.WORLDWIDE Sell To China lebih menarik

Dikala endemic kini, Nina masih trust untuk shopping online aje! Ya shopping online lagi untung! Bukan saja dapat harga lebih murah, tak perlu bersesak di pasaraya, tak perlu keluar dari rumah, kena drive, kena cari parking dan belum di tambah dengan kos sampingan bila kita berada di luar.

Lebih selesa, lebih yakin dan rasa lebih selamat! Korang pun sama kannn? Haihhh . . . Risau tuk berada di luar. Its ok , dok rumah pun masih boleh shopping online dan update barangan terkini yang ada dipasaran. Setuju?

Paling Nina suka sekarang ni shopping online di PGMall. (www.pgmall.com.my)
Eh, ada lagi ke yang belum tahu apa itu PGMall?
Baca sampai habis tau… Ada yang lebih menarik Nina nak share

Apa tu PGMall ?

PG Mall Shopping Online

Platform Shopping Online Yang Dipercayai
PGMALL merupakan platform e-dagang No 1 tempatan terkemuka yang ditubuhkan pada tahun 2017 .  Lama dah ada kewujudannya! Menurut Iprice insight https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/   PG Mall juga tersenarai pada tangga yang ke-3 di antara platform-platform e-dagang bahkan dipercayai di Malaysia. Haaa… Bukan kaleng-kalen weyhh! Ok sambung

PG Mall Shopping Online

Terdapat pelbagai barangan yang didagangkan di PGMALL. Antaranya barangan kecantikan, keperluan rumah, barangan runcit, pakaian, aksesori kereta, hobi, dan pelbagai lagi. Pendek kata, semua yang kita cari pasti ada di platform PGMALL. Kiranya omputeh kata all in one gitu.. Mur mur plak tu awakk! Korang yang tak tahu should pi intai sana tau.

Join PG Mall x JD.Worldwide Sell to China

PGMall, platform e-dagang tempatan, menyasar untuk merekodkan nilai barangan kasar (GMV) RM600 juta tahun ini, peningkatan 10 kali ganda daripada RM60 juta tahun lalu. Sasaran itu mampu dicapai didorong oleh pemasaran agresif yang akan dilaksanakan termasuk tawaran penghantaran percuma kepada pembeli. Vavaaa.. PERCUMA!


Pelancaran program ‘Jual ke China’ menerusi kerjasamanya dengan platform e-dagang terbesar China, JD.com menyasarkan seramai 100 peniaga tempatan akan menyertai program ‘Jual ke China’ menjelang akhir tahun ini. Kerjasama di antara PGMall dengan JD.com mampu menarik lebih ramai kehadiran pelanggan dan penjual ke platform kami, sekali gus meningkatkan GMV, Menarik kann?


“Menerusi program ini, peniaga berpeluang untuk memasarkan produk mereka secara terus ke pasaran China. Ia menawarkan penyelesaian sehenti bagi memenuhi kehendak penjual. Antara perkhidmatan yang diberikan termasuk bantuan pendaftaran produk ke dalam JD.com, penterjemahan perincian produk ke dalam bahasa Cina, bahan pemasaran dan kempen serta perkhidmatan pelanggan. Proses yang telah diselaraskan dengan dokongan daripada JD Worldwide ini adalah penambahbaikan yang amat besar berbanding kaedah konvensional jualan ke China,” kata Pegawai Operasinya, Jerry Ng

Menurutnya lagi, PGMall bercadang untuk membelanjakan sehingga 30 peratus daripada keseluruhan peruntukan kos pemasaran bagi menawarkan penghantaran percuma yang dilihatnya mampu merangsang kegiatan pembelian di platform berkenaan. “Selain itu, syarikat juga menyasarkan untuk meningkatkan bilangan penjual di platform kami kepada 25,000 menjelang akhir tahun ini berbanding 15,000 ketika ini.

PGMALL Mudah Beli Online

Cara Pembayaran PGMall

PGMall menyediakan cara pembayaran yang mudah dengan adanya c-wallets, e-wallet (GrabPay, Boost, Maybank QRPAY, Touch n Go, MCash, KiplePay)  Senang tuk korang estimated bajet shopping korang.  Selain tu masih ada  pembayaran atas talian yang lain (FPX dan Kad Kredit) Mudah kannn?
Apa yang menarik di PGMall, ada pelbagai kempen yang sedang berlangsung dengan tawaran yang  kaw kawww best!

So jangan tunggu lama-lama, cepat rebut peluang dan tawaran yang hebat ini di https://pgmall.my/home

Untuk maklumat lanjut dan pastikan story mory Nina bukan omongan kosong dan sahih, sila laaa mentelaah di
Website : www.pgmall.my
Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform
#ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline  #SellToChina #PGMallxJDWorldwide

Related Post
Raya sakan Nina tahun ni! HAhaa.. Shopping Branded Handbag di SELLECTION.COM
SELLECTION.COM branded handbag Original

Tak lama jer lagi Ramadhan bakal tiba. Terasa aura Ramadhan tahun ni lebih baik lebih bermakna dari tahun lepas feel Read more

Kejamnya SELLECTION.COM Butik Branded Handbags Original kat Wangsa Melawati
SELLECTION.COM Butik Handbag Branded Original

Haishhh... Korang tengok yang mana lawa? Gedik nau jari ni sesaja pi window shopping kat Sellection.com Butik Branded Handbags Original. Read more

Ya awak.. Online Shopping di BUYMALL Malaysia BEST!
Buymall Malaysia Online Shopping

"Geng ohhh geng..  Tengok ni.  Beli barang kat sini lebih selamat dan lagi murah laaa..  Kos shipping dia best! Harga Read more

PG MALL – Shopping shopping dapat duit! Untung giler online shopping 20% Cashback
PG Mall 20% cashback Maybank QRPay

Shopping shopping dapat duit! Wow sangat... Awatnya? Kawan Nina tu sibuk nauuu suh pi intai daftar satu platform ni. Ku fikirkan Read more

27 Comments
  • JMR
    Posted at 10:18h, 27 September Reply

    Setakat hari ni, tak pernah lagi shopping di PG Mall ni. Nmpak dah boleh compete dgn Lazada & Shopee..pasni nak survey apa item best dlm PG Mall..tq for sharing!

  • Ruby
    Posted at 10:22h, 27 September Reply

    PG Mall semakin best. Banyak tawaran istimewa. Brand pun banyak dah masuk utk menjual disana. Last Ruby shopping emas hari tu. Banyak diskaun PG Jewel bagi. Hehe.

  • Nadia johari
    Posted at 10:24h, 27 September Reply

    Menarik betul kan boleh jual ke China.. Selalu barang China ke Malaysia.. Boleh la peniaga besarkan luaskan lagi produk diaorang ke sana..

  • Fadima Mooneira
    Posted at 13:44h, 27 September Reply

    Wow….. menarik btul initiative PG Mall nie. It means we can do trade business with China lah yer? Cool! Thank you for sharing this information with me.

  • Aju Mohit
    Posted at 16:57h, 27 September Reply

    waktu pandemik ni memang kita tak kemana-mana, yang tak reti online pun dah pandai shopping online, tapi yang menariknya pg mall ni banyak advantage dia

  • Ezna
    Posted at 21:05h, 27 September Reply

    Bila la sis nak membeli kat PG Mall ni?. Sis ni ahli Public Gold je tapi tak pernah membeli kat mall dia ni…nanti la sis nak cuba membeli sini.

  • Ayu Rafikah Mohd Amin
    Posted at 23:57h, 27 September Reply

    agak menarik. lama dah x shopping dekat PG Mall. menarik ni boleh trade something dari China

  • Marshaliza
    Posted at 07:56h, 28 September Reply

    Selepas S***** Marsha suka beli belah kat PG Mall ni. Biasanya Marsha akan belin gold bar. Makin maju lah PG Mall dah upgrade servis trading ke China pula…terbaik!

  • Shamiera Osment
    Posted at 08:38h, 28 September Reply

    Bagus la PG Mall ni untung seller kat PG Mall ni kan. Yang penting kita suka shopping emas je kat PG Mall ni, trusted.

  • Sis Lin
    Posted at 09:54h, 28 September Reply

    Uii bahaya ni, sale lagi pulakkkk.. biasa memang beli je barangan China, kalau kata kualiti tak bagus, tapi harga murah, so beli je laa bebanyak hahahaha.. lagi satu benda murah boleh macam jenis kan kan..

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 13:18h, 28 September Reply

    Wow! Menarik initiative ni ye! Selalunya kita beli produk all the way from China, now PG Mall introduced vice versa ya! Good platform for the sellers la macam ni! Luas pasarannya!

  • Mahamahu
    Posted at 14:56h, 28 September Reply

    Dah lama sebenarnya tak shopping kat PG Mall hehehe sekarang dan makin rancak dengan promo kembali… Mungkin kena tengok balik ni hehehehe menarik…

  • Rawlins GLAM
    Posted at 16:16h, 28 September Reply

    Rawlins beli set office at home – meja, kerusi dan lampu dari PG Mall. Hehehe. Nie makin rancak plak promo dia. Bahaya nie hehehe

  • Izaramli
    Posted at 21:49h, 28 September Reply

    Wow, manarik jugak offer PGMall ni. So seller dekat PGMall boleh consider untuk pergi international la. Nice jugak.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 08:11h, 29 September Reply

    Thanks for sharing this, now online business semakin advance. Kita pun boleh berniaga sampai ke negara China.

  • Jennifer Graham
    Posted at 16:34h, 30 September Reply

    I want to tell you that there are so many blogs on this topic but the way you have given the information regarding this topic is great.

  • king AS
    Posted at 18:14h, 30 September Reply

    https://www.zgamespc.com
    If You want any Latest crack software Then visit Here

  • king AS
    Posted at 18:48h, 30 September Reply

    https://crackedpro.org/
    Crack Software Download Here

  • boxcracked
    Posted at 19:04h, 30 September Reply

    https://boxcracked.com/
    Latest Software Crack Download

  • panel
    Posted at 19:05h, 30 September Reply

    Group

  • chprokey
    Posted at 19:11h, 30 September Reply

    https://chprokey.com/
    Pro Crack software Download

  • king
    Posted at 21:16h, 05 October Reply

    https://latestcracked.com/lumion-pro-crack-plus-key-free-download-18-july/
    Lumion Pro Crack is very realistic software. With the help of this software, we easily create an attractive setting for your design. It gives a concept that how you want to show your design and Lumion gives you a quick idea about this. There is a building block of a tool inside this.

  • sammy
    Posted at 21:23h, 05 October Reply

    https://activatorskey.com/serato-dj-pro-crack-torrents/
    Serato DJ Pro Crack is introduced by ‘Serato Inc.’ It is a music software application. The program is helpful for digital music mixing. It is used in digital vinyl record mixing for DVS records. Serato also creates programs for DJ mixing, possessing display tools. They are of waveform beat matching and other sound creation.

  • sammy
    Posted at 21:33h, 05 October Reply

    https://crackedfully.com/minitab-cracked-all-torrent-free/
    Minitab Cracked is a statistics set, introduced by the ‘Barbara F.Ryan’. It is the direct calculation and the production of graphs. It permits you to focus on the test of your material, and the explanation of the out pits. The program can exist with the other Minitab, Inc programs. It is a strong statistical program for every user.

  • sammy
    Posted at 21:40h, 05 October Reply

    https://finalcracked.com/3dmark-torrent-plus-serial-key/
    3DMark Cracked is a system benchmarking software. It is introduced by ‘ UI(Future mark). It examines the performance of a PC’s 3D graphics rendering. The program also checks the CPU work burden abilities. Working of 3DMark, create a 3DMark score. It can run on windows, android, and IOS devices.

  • sammy
    Posted at 21:51h, 05 October Reply

    https://chsofts.com/waltr-with-cracked-2021-here/
    WALTR Torrent direct converter is an owner program introduced by Softorino Inc. This software is used to turn and share music and video folders. These files are converted automatically to apple IOS, iPhone, iPad, and iPod touch devices. WALTR can run properly on Mac OS 10.9 and Windows 7 and over. The by default language is English. You can play back your videos to iPhone applies easily and simply.

  • king
    Posted at 22:06h, 05 October Reply

    https://fixedcrack.com/save-wizard-crack-with-license-key-download/
    Save Wizard Crack can enable one to control and stored memory of all PS4 games. Therefore, we could cheat at a flashgun much and enjoy, however unofficially. It has an instance; we are not able to just acquire to admit to most of the assignments and unlock all functions.

Post A Comment