Pakej Chomey ZyPhyto RM3000 produk jenama sendiri

BIAR BETUL? MODAL RM3K DAH BOLEH JADI FOUNDER JENAMA SENDIRI??!

Sana sini sinun, masing-masing dok tayang produk jenama sendiri. Tengah hot femes sekarang ni lipstik matte! Rata-rata jenama lain pun dok promote lipstik matte jenama depa. Paling ramai retis laaa… kannn ZyPhyto OEM produk jenama sendiri

Pakej Chomey ZyPhyto RM3000 produk jenama sendiri

Bila tengok ramai dah jadi usahawan, produk lak meletop berjaya, tak dinafikan Nina sendiri kadang tu TER verangan nak ada produk jenama sendiri gak. Tapi ….

Macam mustahil jerr rasanya kan?
Macam susah jer kann..??
Macammana nak hasilkan produk sendiri?
Macam nak kena ada kilang laa dulu kannn?
Macam nak kena ada saintis laa dulu kann?
Bahan ada nak buh dalam produk tu?
Dah ada produk macam mana nak dapat cop KKM?
Alaa… packaging, design, box tak reti nak reka?
Dah tentu macam Eh memang besar berjuta modal dia kann?

Aduhh … Bila terfikir persoalan gini terus rasa down sebab semua tu dah sememangnya Nina tak mampu nak adakan. Korang pun rasa yang sama tak? Mana mungkin kita mampu adakan semua tu. Iyer tak?

Modal Serendah RM3000 Mampu Miliki Produk Jenama Sendiri

Ayooo Amaaa Apaaa.. Ini bukan cobaan ini betul-betul! Ini lah maklumat yang teruja Nina nak share ngan korang! Memula Nina sendiri macam tak percaya apa yang Nina baca. Tak kann lah dengan RM3000 aje kita mampu miliki produk jenama sendiri?! Celah mana datangnya?

Pakej Chomey dari Saudagar Herba, ZYPHYTO

Saudagar Herba adalah salah satu syarikat perdagangan antarabangsa di Malaysia (orang kita punya awak) yang mengendalikan perniagaan import dan eksport. Anak syarikat  ZyPhyto Holding Sdn Bhd. Depa ni OEM terbesar yang menyediakan bahan mentah untuk produk kosmetik, kesihatan dan kecantikan yang telah beroperasi sejak 2016. Juga dikenali sebagai KING of OEM. Dah lebih 10 tahun dalam bidang ni. Founder femes emes confirm kenal depa berdua ni.

Selain itu, depa juga menawarkan “Pakej Chomey” dengan menyediakan produk khusus untuk usahawan baru untuk membina perniagaan / jenama mereka sendiri dengan kos yang lebih rendah serendah RM3000.

Ahaa.. Menarik tak? Meh Nina sambung lagi…

Pakej Chomey ZyPhyto RM3000 produk jenama sendiri OEM

Tentu korang tertanya-tanya produk apa yang depa supply kann? Bagus ke? Selamat ke? Berkualiti ke? Mmmm… Semakin banyak soalan mula berlegar kat fikiran ni. Maklumlah usahawan lah katakan. Bijak bijak belaka kann…? Ooppsss … Terpuji diri sendiri lak HAhaa

Apa yang menarik dengan Pakej Chomey ZyPhyto RM3000 ni?

Dengan modal serendah RM3000, korang hanya perlu pilih produk ready stock yang Saudagar Herba sediakan. Macam-macam ada korang… Pilih tu pun boleh rambang mata. Nina sarankan korang fokus pada satu dua produk dulu. Dah pilih , pastu korang boleh letak jenama sendiri pada produk yang sedia ada. Sukahati korang laa nak buh gambar muka korang besau-besau ke kat kotak produk tu, nak buh tulisan aje ke, kerr korang berbesar hati nak buh gambar Nina?

Sila berhubung dengan PA saya untuk urusan agreement ya.. ok perasan HAhaa… Simple kannn!

Tengok ni.. Bakal usahawan perlu perkara paling penting ni.

ZYPHYTO OEM PRODUK JENAMA SENDIRI SERENDAH RM3K

ZyPhyto OEM produk jenama sendiri modal serendah RM3K

Kesemua produk ZyPhyto berkualiti, selamat dari segi bahan-bahan yang digunakan, siap ada sijil dari KKM, MESTI, HALAL, ISO, GMP. Korang tak yah risau dah bab paling penting ni. Bahan-bahan yang disediakan ni di import dari luar negara untuk memastikan produk yang dihasilkan eksklusif, unik dan bukan senang untuk di tiru.

Melalui ZyPhyto semuanya memudahkan cara korang, produk depa di iktiraf dari perlbagai agensi dan semestinya halal kerana setiap produk depa melalui proses kajian saintifik yang terperinci sebelum diluluskan keluar kat pasaran.

Bakal usahawan yang baru nak berjinak-jinak meniaga, elok laa mulakan dengan modal yang rendah dulu. Bila dah maju nanti boleh lah upgrade lagi kot nak founder lak ker kannn… Chop! Ok stop verangan. Usahakan yang basic ni dulu. 🙂

Produk depa sediakan banyak yang amat! Sebab tu tadi Nina kata disarankan korang fokus satu dua produk yang meletop trending dulu. Nina shortcutkan tuk korang antara yang tengah trending.

Ada 30 jenis produk yang disediaka antara nya :-
Lipstik
Slimming Detox
Serum
Fat bunner
Anti – Acne Soap
Whitening & Moisturizing Soap
Slimming Juice
Anti – Wrinkle Serum
Matte glowing foundation
Lip Matte
Macam best kann…?? Bakal usahawan tentu nak tau lagi mendalam, nak gali-gali lagi info yang ada kann? Bab packaging ke,  marketing ke semua depa ada!  Senang citer korang boleh terus pi kilang depa kat
Alamat :-
No. 6, Jalan PPAJ 2/8, Pusat Perdagangan Alam Jaya, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor.
Tel : 018-2928898 / 011-21208898 / 03-60381012
Waktu perniagaan : 08:30 – 17:30

ZYPHYTO OEM PRODUK JENAMA SENDIRI SERENDAH RM3K

Web : http://www.saudagarherba.com
Facebook : Saudagar Herba
More info : ZY Herbal Science Sdn Bhd @ Saudagar Herba

Good Luck! Moga dengan perkongsian Nina ni, korang mampu jadi usahawan yang berjaya. Nanti dah ada produk sendiri, kot nak promote ker , jangan laaa malu segan call Nina. Nanti kita boleh review tuk korang. Aceceehhhh … Masuk jarum. HAhaa.. bila lagi kann…??

Related Post
Mulakan bisnes dengan Kurma Premium AL HANNAN. Beli Harga Borong dan Murah, Jadi Founder Produk Sendiri
KURMA Premium AL HANNAN harga borong murah berkualiti tinggi

Mulakan bisnes dengan Kurma Premium AL HANNAN?Beli Harga Borong dan Murah, Jadi Founder Produk Jenama Sendiri "Sa’ad radiallahu ‘anhu meriwayatkan Read more

SABUN TOP ANTIVIRUS INOVASI TEKNOLOGI MENYINGKIRKAN 99.9% VIRUS DENGAN BERKESAN!
SABUN TOP ANTIVIRUS Advanced Micro-Clean Tech

Komitmen TOP untuk Inovasi Teknologi Pencuci Pakaian Berterusan Menghasilkan Detergen yang Menyingkirkan 99.9% Virus Tepat Pada Masa untuk Pemulihan Pandemik  Read more

Mustajab DOA sebelum Berbuka Puasa dan Sahur
Mustajab DOA sebelum Berbuka Puasa dan Sahur

Mustajab DOA sebelum Berbuka Puasa dan Sahur Fuhh.. faham sangat rasa lega tu bila dah siap masak segala juadah berbuka Read more

APAKAH PRODUK MUSLIM BENAR-BENAR MUSLIM?
Minyak Masak KIJANG GOLD Berkualiti Tinggi HALAL

PRODUK MUSLIM HARGA YAHUDI?  Biasa dengarkan tajuk begini? Segelintir yang tidak tahu hujung pangkal, akan mudah menjatuhkan hukum kepada peniaga Read more

25 Comments
  • BamHoq
    Posted at 11:27h, 21 July Reply

    Tak jauh dr rumah ai ni kilang dia

  • Dorsett Pink
    Posted at 12:29h, 21 July Reply

    murah dah modal tu kan

  • Syaza
    Posted at 14:36h, 21 July Reply

    Uih murahnya.. Baru taw ada yang macam ni untuk sediakan pakej2 yer..

  • Kak Su @KakSu
    Posted at 09:48h, 23 July Reply

    Wow.. ai pon teringin lah jugak nak branding produk nama ai.. why not kan? Modal serendah RM3k aja.. why not

    8 Cara Buat Duit Dengan YouTube

  • Ezna
    Posted at 10:44h, 23 July Reply

    Kalau business minded boleh cuba ni. Mana tau berkat promosi yang hebat terus boom. Rezeki kita tak tahu kan. Kalau nak berjaya kena sanggup menghadapi dugaan dan cabaran. Modah bermula dengan RM3000 tu affordable tu.

  • Mek Onie
    Posted at 11:30h, 23 July Reply

    wakkkkkk, kilang ni memang dekat dengan rumah kita,hehe…bestnya sebab dulu pernah bekerja dengan dorang dan adik pun pernah keje kat sana berapa bulan gitu.

  • Jia Shin Lee
    Posted at 11:45h, 23 July Reply

    Rupa-rupa nye! This can really help those who wants to start off with their own business, for those who want their own brand can give this a try.

  • Ibu Zaid
    Posted at 11:55h, 23 July Reply

    Banyaknya yang teringin jadi founder porduk sendiri

  • cindyrina
    Posted at 12:22h, 23 July Reply

    Its all about marketing. I am very bad at marketing so susah la nak buat jenama sendiri. Walaupun ada gak cita cita dalam diri. lol. Seronok tengok orang yang berani buat bisnes ni.

  • Mama Hakim
    Posted at 12:30h, 23 July Reply

    Tak lah besar modal nya kan. Tapi nak pasarkan tulah cabarannya

  • Min Shamsuddin
    Posted at 12:32h, 23 July Reply

    Murahnya..hehehe patut la ada lambakan produk jenama sendiri sekarang. So boleh la try untuk labur bisnes produk sendiri pulak pas ni

  • aira
    Posted at 13:03h, 23 July Reply

    patut laa ramai jadi founder sekarang, modal tak besar sangat. hehe

  • Afizah Abd Rahman
    Posted at 13:17h, 23 July Reply

    Siapa yang tak teringin nak ada produk sendiri kan. Kalau berpeluang, kita pon nak.. hehe… Baru tau modal RM3000 dah boleh keluarkan produk sendiri. SIapa yang berminat dan dah ada modal tu boleh lah try ☺

  • nadia johari
    Posted at 14:03h, 23 July Reply

    Murah sangat modal tu kak nina..3k dah boleh dapat produk sendiri..ya ampun..peluang sesiapa yang nak jadi usahawan ni.. rugi kalau tak amik…siapa ada modal boleh dahla

  • Ayu Rafikah
    Posted at 14:21h, 23 July Reply

    Bila tgk jumlah modal mmg x percaya jer. Tapi mmg betul rupanya. Plg penting keberkesanan produk tu mmg telah diiktiraf oleh ramai orang

  • ina
    Posted at 16:35h, 23 July Reply

    rasa macam nak buat produk tok ina lah pula.Minyak urut dia..mungkin boleh suggest kat tok ina tu dengan pakej ZY Phyto. Mudaah jer ni tengok .. takdelah tertipu dengan orang tengah

  • seri wangi
    Posted at 20:07h, 23 July Reply

    Wah..memang modal dia berbaloi tapi marketing nak kena pandai jugak kan? semuan bisnes nak kena usaha kalau nak maju

  • Bhanu
    Posted at 23:27h, 23 July Reply

    Tempted to have my own product as well but advertising and marketing is so important. If not no one will know thus no one will buy our product.

  • Ruby
    Posted at 02:27h, 24 July Reply

    Fuhh murah je modal. Kalau produk dah bagus dan diminati oleh pembeli. Just usaha utk marketing strategy je la kan. Tp kena cuba dulu semua produk kilang ni. Kalau tak serasi kita bleh bincang apa yang kita prefer. Hehe.

  • Mama Kembar Tiga
    Posted at 08:58h, 24 July Reply

    Betul, selalu tertanya tanya camna lah org boleh keluarkan produk jenama sendiri. Sekarang dah tau, tak susah rupanya

  • Emily
    Posted at 09:44h, 24 July Reply

    Wow, it’s so easy to get into business with just modal RM3K. And to have your own brand, that’s a dream come true to many people. Can be considered!

  • TENGKUBUTANG
    Posted at 18:12h, 24 July Reply

    Amboih.. dari sini lah agaknya Sajat dan geng-geng bermula jadi Orang kaya yea.. hehehe.. Tapi bagus jugak kalau ada kawalan kepada mereka yang selalu menggunakan bahan merbahaya didalam penghasilan produk2 ni.. kalau tak mahu berleluasa lah produk berbahaya kepada pengguna.. kan

  • Hanny Abdullah
    Posted at 00:15h, 25 July Reply

    Tak lah mahal ya modal dia, tapi kena ada minat jugak lah kan, lps tu kena usaha lebihlah kalau nak berjaya ya tak..kena belajar lebih cara pemasaran dan sebagainya, jangan main orang buat kita pun nak buat…lps tu sekejap je

  • Wawa Ashihara
    Posted at 01:06h, 25 July Reply

    Begitu mudah nk jd founder kan.. Tp kne hati2 juga… Sbb skrg byk kes yg merkuri la apa la.. Tp klo dr zyphoto ni rasanya senang sbb dia uruskan sume kan…

  • Bella idura
    Posted at 00:37h, 05 September Reply

    Dah pergi melawat kilangnya hari tu. Memang diyakini.

Post A Comment