Wahh… Bestnya! Makan makan makan… Pastu redeem FREE FOOD di Paradigm Mall PJ

Sapa nak FREE Food?

Makan minum
makan minum
makan minum

pastu

Dapat FREE makan dan minum

Ahaa… Terliur tak?

Sedapnya Cendol ni, nikmati sejuk sejuk… Rasakan kombinasi lemak santan dan manisnya gula Melaka dia. Perghhhh… Sejuk jer lalu kat tekak ni.

Cendol tadi memang ngan laaaa oeken ngan nasi ayam ni. Tengok tuuuj.. Kerak-kerak ayam yang rangup tu. Asyikkk seyh!

Dessert gini memang tak mampu ku tolak! Diet? Apa tu diet? 😂😂😂

Hambikkkkk! Ke laut terus diet. Hahaa..

Wah… Menarik kannn? Biar betul??

Betul… Ini bukan cobaan, ini betul betul. Trust me babehh. Lagi banyak korang pi makan dan minum, cepat laa korang dapat FREE Food!

Camner nak dapat FREE Food?

Taste Of Paradigm Mall Spend Be Reward

🔛✅ Sempena Spend & Be Rewarded – Paradigm Mall memberi ganjaran kepada semua orang dengan FREE FOOD apabila korang makan dari 19 Ogos hingga 17 Nov 2019. Dah start dah ni…

✅ Ok, pastu jangan lupa redeem setem lepas korang makan kat memana kedai makan F&B di Paradigm Mall PJ tu…

✅ Bagi setiap RM30 yang dibelanjakan dalam satu resit tunggal korang akan menerima setem satu (1).

✅ Lekat kan setem tu kat pasport “Taste Of Paradigm” dari Concierge, Ground Floor

✅ Dah penuh setem boleh laaa tebus FREE FOOD korang. Senang kannn?

Kita lanjer lagi gambar yang bikin korang kecur… Huhuuu

Sila nangis. .. !! Hehe…. Yang ni korang lanjer Nina 2 set pun Nina sanggup perabih kan..

Oh yaaa… Tentu korang yang belum pernah pegi sini tertanya-tanya

Makanan apa yang best ada dalam Paradigm Mall PJ?

Ok meh nina share sikit info tuk korang

Kat boleh mendapatkan pelbagai jenis hidangan enak samada lokal mahupun antarabangsa seperti masakan melayu, Itali, Timur Tengah, Thai, Jawa, Hong Kong dan juga Taiwan.

Selain itu di Paradigm Mall ada menawarkan pelbagai F & B antara nya Nene Chicken, Waffuru Café, Sedap Sedap, T Bun, SRK Noodle House and Farmers Street.

Bukan tu jer…. Ada Mr. Chizu, An View, Harum Manis, Daboba, GinGer Thai dan Salad Atelier.

Taste Of Paradigm Mall Spend Be Reward

Amacam?? Best kannnn….

Oh ya, tawaran hebat ni kat Paradigm Mall PJ jer tau..
*T&C Apply

Kat mana Paradigm Mall PJ ni?
Nah… Nina sharekan alamatnya

Paradigm Mall PJ
1, Jalan SS 7/26a, Ss 7, 47301 Petaling Jaya, Selangor

Atau lagi senang korang pi laaa usha kat

Website : www.paradigmmall.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/ParadigmPJ/
Instagram: https://www.instagram.com/paradigmpj/

#TasteofParadigm19
#ExperienceParadigm

Taste Of Paradigm Mall Spend Be Reward . Makan makan makan pastu reedem FREE Food. Senang jer! Cepat kasitau kengkawan jiran tetangga sanak saudara.

Jommm.. Sapa nak belanja kita?

Taste Of Paradigm Mall Spend Be Reward

Related Post
Harta Pusaka Nenek
Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.Nenek : "Rahmat, nenek sudah tidak kuat Read more

Chicken Pox
Chicken Pox

Chicken Pox -  demam cacar  / demam campak Chicken pox yang dikenali dengan nama cacar air, jintungan atau bertih dalam Read more

Shaken Baby Syndrom (SBS)
Shaken Baby Syndrom (SBS)

Kisah yang ingin dikongsi buat semua ....Pesakit terakhir yang kami 'tidurkan' ialah bayi berusia 4 bulan. Bayi tersebut telah disyaki Read more

Paku Di Hati …
Paku Di Hati …

PAKU DI HATI...Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja. Read more

Please follow and like us:
22 Comments
  • Muhammad Naim Abdullah
    Posted at 17:38h, 07 October Reply

    Sedapnya semua makanan di atas, alangkah best kalau Naim ada di sana. Semoga happy dapat redeem makanan kan. hehe

  • RAIHANAH AHMAD
    Posted at 18:04h, 07 October Reply

    amboi habislah diet gini gak, sukalah kan desert camni. memang bikin ketagih jadinya nanti. hahah kalau ada peluang saya pun pulun juga makan, hahah

  • Fas
    Posted at 18:33h, 07 October Reply

    Ni bagus untuk mereka ya g kuat makan ni… cepat ke Paradigm Mall sebelum kempen habis…

  • Jiwa Sihat
    Posted at 21:15h, 07 October Reply

    Dessert dia memang mengancam..sedapnyaa..

  • mekyunie
    Posted at 21:25h, 07 October Reply

    banyaknya pilihan menu kat sini. mek tak pernah sampai di paradigm mall ni. mungkin jika ke kl hjung tahun ni dapat singgah sini pun okei.

  • Nadia
    Posted at 06:11h, 08 October Reply

    Sedapnye coklat tue..diet tolk tepi dulu..yg pntng kna kumpul setem dlu then bru boleh mkn2 dan mkn.

  • Wan Syahida
    Posted at 10:17h, 08 October Reply

    Dessert tu bestnyaaa. Kesukaan saya la jugak tu. Kalau ada peluang camni saya pun sambar jugak. Hehe. Rezeki jangan ditolak. Tak gitu? Habis la diet.

  • Maisarah
    Posted at 10:17h, 08 October Reply

    Wahhhh banyaknya pilihan makanan yang sedap-sedap. Rambang mata nak pilih heeee. Syok.. lepas makan boleh redeem makanan percuma lagi

  • AYU RAFIKAH
    Posted at 11:08h, 08 October Reply

    bestkan..shopping and redeem boleh makan yang best…memang berbloi kalau datang shopping kat sini…sebabnya rewards makan makanan yang sedap..nanti nak terjah lah

  • Faridah Daik
    Posted at 13:07h, 08 October Reply

    kecur air liur tengok gambar2 makanan tu..seme nampak sedap2 belaka.lagi syok lepas makan boleh redeem makanan percuma lagi.berbaloi2 bak hang!

  • De Alif
    Posted at 13:34h, 08 October Reply

    Kat Paradigm PJ je ke ada cenggini?… kat Paradigm belah Johor ada tak cenggini?… hehehehe… nampak tak kejelesan tu… ni yang tak sabar nak balik PJ ni… cendol dengan dessert tu alahaiiiii… membuat dietku terbang terus sehhhh…

  • Zharif Azis
    Posted at 15:49h, 08 October Reply

    wahhhh terliur betul saya tengok dessert coklat tu. ya Allah rasa macam nak ke paradigm mall skrg jugak. siap ada promosi bagai nie, haishhh mesti kne terjahlah kalau mcm nie

  • Cik Puan Ena
    Posted at 00:35h, 09 October Reply

    Alaa jauhnya nina. Mampu tengok je gambar. Hahaha. Telan air liur je. Kalau tengok depan mata pecah diet suka makan sambil kumpul setem.

  • Hanny Abdullah
    Posted at 01:58h, 09 October Reply

    Bestnya dapat makan sedap2 mcm ni. Dah makan dn dh cukup kumpul stem boleh pulak redeem utk makan lagi..fuhhhh makan je le keja sis nanti..hehehe

  • Nadia Johari
    Posted at 07:05h, 09 October Reply

    Banyakny atempat mkanan dia..sedap betul semua..memnag lepa smakan nasi, kene ada dessert..dah terliur tengok..wah belanja rm30 je dah baoleh tebus makana lain secara percuma..syok giler

  • Mama Kembar Tiga
    Posted at 07:17h, 09 October Reply

    Adoi laaa terliurnya tgk makanan tu semua, sedapppp

  • Qiss
    Posted at 11:57h, 09 October Reply

    Macam-macam makanan ada ye kat sini. Dulu tak banyak yang buka. Lepas ni boleh bawa keluarga dan kawan2 makan kat sini je. Nak redeem makanan percuma tu. Jimat juga kan

  • Mohamad Khairil Bin Hassan
    Posted at 15:02h, 09 October Reply

    Tak pernah lagi kee Paradigm mall, lepas ni dah ada sebablah nak ke sana. Saya ni mmg pencinta makanan. Terima kasih share ya.

  • budak bandung laici
    Posted at 17:01h, 09 October Reply

    BBL pun nak makan free ni! bestnya banyak kedai makanan best dalam paradigm mall ni. nasib baik dekat dengan office boleh la ajak officemate datang lunch kat sini. mana tahu ada rezeki menang kan

  • EMa
    Posted at 17:20h, 10 October Reply

    Alaaa..Kak Nina ni buat orang terliur jer masuk sini…

  • airah syahirah
    Posted at 02:00h, 13 October Reply

    Sedapnya semua makanan nampak menyelerakan. Senang je nak join dapat makanan percuma kan

  • Thomas Preston
    Posted at 15:59h, 04 October Reply

    This blog gave me so much knowledge about petroleum and many other things like that. Thanks for this help.

Post A Comment

Follow by Email
Instagram