SELLECTION.COM branded handbag Original

Raya sakan Nina tahun ni! HAhaa.. Shopping Branded Handbag di SELLECTION.COM

Tak lama jer lagi Ramadhan bakal tiba. Terasa aura Ramadhan tahun ni lebih baik lebih bermakna dari tahun lepas feel nya. Bukan apa, baru-baru ni Nina menerima jemputan preview Ramadhan di Sudirman Cafe, Koptown EDC Hotel Kuala Lumpur dengan suasana yang meriah menyambut Ramadhan buat Nina kata dalam hati Shopping Branded Handbag SELLECTION

Ok. Aku nak Raya tahun ni!

Kita nak lupakan duka lara tahun lepas 2020 , tahun yang penuh sejarah, penuh dengan tragis gara-gara pandemic. Tiada pilihan, bukan kehendak kita punnn . . . Satu dunia terasa kesannya. Huhuuu . . .

Untuk tahun ni, kecekalan ketabahan semangat semakin kuat! Tak mo berterusan emosi down, Nina nak keluar dari kepompong. Hanya yang mengerti faham, payah diceritakan. Sekadar nak share tahun ni nak belikan tuk Nina, anak-anak dan suami baju Raya baru, kasut baru dan opkos untuk Nina nak melaram lebih sikit dari tahun sebelum ni. Yelahh.. Nina kan dah ada 2 buah handbag berjenama mahal! Bukan kaleng-kaleng tau. Brand Coach dan Micheal Kors you! Alaaa… tau ada yang berbisik, mampu ke?

Butik SELLECTION Wangsa Melawati

Sejak berstatus surimah lebih 10 tahun, secara tak langsung Nina perasan title surirumah tu memberi impak pada personaliti Nina. Sejujurnya entah kenapa Nina terbawa-bawa dengan emosi kurang keyakinan diri, takmo bergaya, takmo beli apa-apa dan bersikap merendah diri.

Tapi baru-baru ni, setelah menjejakkan kaki ke butik Sellection di Wangsa Melawati, persepsi Nina totally berubah 360c. Sangkaan Nina selama ni dengan title Surirumah tu tak perlu bergaya, tak perlu ada citarasa, tak layak beli barangan berjenama mahal walaupun sebenarnya kita mampu jerr. Korang pernah tak rasa macam ni? Ker Nina jer yoyo oo poyo! Eerrkkkk

Ya dengan sebuah branded handbag terletak atas bahu automatik terus feel the different. Ternyata dengan sebuah branded handbag mampu buat diri ini rasa lebih berkeyakinan tinggi walau pun Nina idok ler tinggi mana orangnya. Hehee.. Hebatnya penangan Butik Sellection!S

Tadaaaa . . . See, smart tak?
Buat korang yang dok ternanti-nanti handbag baru Nina

Perghhh… Lawa laa Nina handbag you!
Design simple but nice! Kita suka laaa
You look stylo laaa, cantik! – aawwww.. kembang you bila kengkawan dok puji.

Sebab Nina dah ada 2 ketul branded handbang maheyy ni so seronok Nina nak share good news ngan korang.
Nina pun nak korang pun sama-sama atleast ada sebuah branded handbag dari Butik Sellection ni.

Founder Butik Sellection – Puan Rafidah dah berkecimpung dalam bidang ni lama dah. Lebih 8 tahun! Beliau dulu personal shopper branded handbag ni semasa beliau stay di Kanada so Butik Sellection ni trusted seller original handbag so usah pertikaikan bab original vs fake handbags . Puan Rafidah expert beb!

Suka sangat design Micheal Kors ni. Banyak compartment, convenient , sesuai apa jua acara dan paling Nina suka sebab ada zip! Macam lawak tapi tu laaa taste secebis Nina. Leather dia tak payah citer, dah original opkos laaa kualiti tip top. Lawa tak?

Raya sakan tahun ni!
Shopping Branded Handbag SELLECTION.COM

Nina gerenti ramai antara korang dah pi terjah Butik Online sellection.com kannn sejak Nina share tu hari?
Sebab ramai kengkawan tenggelam timbul dah pm dm Nina dok tanya brand yang Nina pilih , design yang mana lawa, ada dah siap pi shopping sana dan surprising kengkawan Nina pun ramai terkejut harga nya idok ler se ‘kayangan’ mana pun…

Tu laaa . . Dah kata kita mampu beli!
Daripada beli entah apa-apa, lebih baik beli yang berkualiti tinggi, original dan semestinya tahan lasak. Alah membeli menang memakai gitu.

Design di sellection.com up to date!
Ada jer design baru masuk , boleh dikatakan setiap minggu dan pilihan cecantik banyak giler! Baru tengok kat online jer pun dah rambang mata. Nina rekemen korang wajib pi Butik Sellection. Confirm korang lebih teruja dapat pegang, belek-belek, pose sana pose sini, feel the leather. Aawwww . . . Nina dah rasa kekejaman menusuk kalbu tu last month. HAhaaa . .

SELLECTION.COM Butik Handbag Branded Original

Kaedah Bayaran
Tunai/Debit/Visa/Mastercard/American Express diterima di Butik Sellection. Tapi ada lagi cara lain yang lebih menarik!

Kaedah Ansuran
Ahaa.. This part yang paling teruja Nina nak share ngan korang. Kaedah Ansuran ni sebanyak 3 kali. Ya awak 3 kali..
Dengan pembayaran ansuran yang pertama jer korang dah terus dapat handbag baru korang. Yeayyy..!! So boleh laaa korang melaram dengan handbag baru Raya nanti.. Pi terjah kat https://ansuran.sellection.com/

Shopping Branded Handbag SELLECTION.COM Bayar Ansuran

Shopping Branded Handbag SELLECTION.COM Bayar Ansuran Tanpa Faedah


Tengok! Banyak pilihan cecantik dan harga pun cun kannn?
Ni hanya sebahagian jer … Yelah hok Nina tayang ni, yang Nina suka. Korang kena laaa pi intai sendiri di www.sellection.com . Surely akan ada yang korang dok termimpi-mimpi nanti.
Nina dah verangan nak grab satu lagi nanti. Yang mana satu? Adalahhhh . . . Rahsia! HEhee

Baca : Kenapa Nina kata Butik Sellection BEST?

Shopping Branded Handbag SELLECTION.COM Bayar Ansuran

FB & IG LIVE Update koleksi terbaru dan unboxing di page Branded Handbags by Rafidah

Syok giler tonton FB Live derang ni tau. ralit dok tengok depa unboxing handbags design baru. Tak caya korang pi laaa tengok sendiri.
10.30am – FB page dan IG
12.30pm – FB page & IG
3.00pm – FB Group (S1S)
5.30pm – FB Page & IG
10.00pm – FB Page

Okies! So jommm shopping handbag Raya di www.sellection.com . Nina rasa puas sebab dah share ngan korang. Benda bagus opkos nak share ngan kengkawan so usah ler dok berletiaq kata hakak tak kasitau ehh.. Buat para suami, apa lah sangat hadiahkan handbag baru seketul buat isteri tercinta. This time, bukan biasher-biasher . . Gerenti laaa semakin sayang isterinya nanti. Tersenyummm meleret jer..

Buat yang macam Nina suka pi tengok sendiri dulu depan mata, belek-belek dulu so digalakkan korang pi Butik Sellection. Ni alamatnya

Butik Sellection
No. 10, Jalan Wangsa Setia 4,
Wangsa Melawati,
53300, Kuala Lumpur
+60341420000
1km from Melawati Mall
Waze/ Google : Sellection Boutique

WAKTU OPERASI
(BUKA SETIAP HARI)
ISNIN sehingga AHAD  : 10.00pg – 7.00ptg
Bulan Ramadhan : 9pg – 6ptg

Tak tau nak habaq, bila dah jumpa geng Sellection memang havoc. Memasing dengan extra confident yakin lebih bergaya. Korang should grab satu and feel the aura!
Jomm shopping, nanti kita posing sesama di Pagi Raya ehh. .

Salam Ramadhan, maaf zahir dan batin.

Shopping Branded Handbag SELLECTION Bayar Ansuran

Related Post
Kejamnya SELLECTION.COM Butik Branded Handbags Original kat Wangsa Melawati
SELLECTION.COM Butik Handbag Branded Original

Haishhh... Korang tengok yang mana lawa? Gedik nau jari ni sesaja pi window shopping kat Sellection.com Butik Branded Handbags Original. Read more

Wahh … !! Dah join ke PG Mall NESTLE TOP SPENDER CONTEST? Lumayan weyhh
PG MALL Nestle Top Spender Contest

Wahh … !! Dah join ke PG MALL NESTLE TOP SPENDER CONTEST ? Lumayan weyhh Oh my oohh myy...  Sales Read more

Ya awak.. Online Shopping di BUYMALL Malaysia BEST!
Buymall Malaysia Online Shopping

"Geng ohhh geng..  Tengok ni.  Beli barang kat sini lebih selamat dan lagi murah laaa..  Kos shipping dia best! Harga Read more

#AndainyaTakdir .. baru ku tahu mudahnya beli barang dapur kat Honestbee Online

#AndainyaTakdir ...  Baru ku tahu mudahnya beli barang dapur kat Honestbee Shopping Online Kat mana korang beli barang dapur? Selalu Read more

18 Comments
  • Firzz Radzi
    Posted at 17:29h, 13 April Reply

    Beg laki ada ke?

  • rabiahtul
    Posted at 09:52h, 14 April Reply

    cantiknya bag

  • Aisya Ismail
    Posted at 10:13h, 14 April Reply

    Cantik bag Coach tu.

  • Ezna
    Posted at 12:01h, 14 April Reply

    Masing2 bergaya dengan beg mahal. Sis pun ada pattern macam Nina tapi brand lain. Sis suka sling bag. Best la boleh bayar ansuran.

  • Yanty Lee
    Posted at 12:11h, 14 April Reply

    Wah ada online ya , malam sikit sebelum tidur boleh la nak cuci mata kot leh dapt bag raya juga

  • Rawlins GLAM
    Posted at 13:43h, 14 April Reply

    Nak share ngan my cousin sebab dia memang suka tukar-tukar handbag dan beli branded bags nie. Nie memang sesuai dengan dia nie.

  • Grace
    Posted at 09:51h, 15 April Reply

    Wow, what an amazing sale with so many great deals and offers. Can hardly resist them, gonna go shop on Sellection now

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 10:00h, 15 April Reply

    Menarik mereka pun ada sesi LIVE ye… Boleh la tengok2 nanti.. nak pergi kedai ni juga.. mana taw sangkut satu bag nak hadiahkan kat Mak..

  • Sis Lin
    Posted at 10:10h, 15 April Reply

    Butik ni anak Sis laa selalu beli dan pergi time nak raya Nina.. semua bag dia beli sini.. dan ada juga yang Sis pakai ada beli kat sini.. berbaloi dan orignal..suka koleksi dia up to date..

  • Ayu Rafikah
    Posted at 10:22h, 15 April Reply

    amboi nina memang sakan bergaya dengan beg baru ya heheh..taoi cantik2 la beg kat sini.. rambang mata nak memilih

  • Halimah
    Posted at 18:34h, 15 April Reply

    Sekali sekala pakai bag branded apa salahnya kan? Beraya sakalah awak dgn handbag sellection thn ni

  • Marina
    Posted at 22:05h, 15 April Reply

    Cantik cantikla bag dia. Rambang mata tengok. Bestnye boleh bayar ansuran

  • Mahamahu
    Posted at 23:33h, 15 April Reply

    Kalau portal macam ni suka lah orang perempuan shopping beli barang mereka habis beratus-ratus tak sedar wakakakak kita orang lelaki tengok jer lah kalau ada pun beli hadiah pada awek kan hurmmm ok juga tu..

  • Siti Rabiah
    Posted at 03:41h, 17 April Reply

    kemain handbag raya dia tau.. hee~ kite memang dah lama usha Sellection ni.. hish.. nanti lah free ada masa terluang sket kita singgah..

  • Media Klik
    Posted at 13:35h, 21 April Reply

    salam ramadhan sahabat blogger. beg yang cantik dipakai pula oleh si rupawan. memang tiada tandingan lah kan ?

  • Nadia johari
    Posted at 02:58h, 22 April Reply

    Memang lawa semua beg ni..aduh tergoda sanagt..nanti la kumpul duit beli beg ni..hehee

  • Khai artzfar
    Posted at 10:01h, 06 June Reply

    Wah banyaknya koleksi. Yg lagi senang boleh beli online je. Kalau ikt sop sekarang memang kedai tak leh buka harapkan online je. Anyway sorry sis khai terlepas pandang komen yg ni

  • Pingback:REVIEW KASUT LUCCA VUDOR BEST SELESA GILER PAKAI. PUASHATI -
    Posted at 17:09h, 27 May Reply

    […] Yelah masa keje ada duit sendiri so suka lah melaram. Asal ada sale kat Sogo je Nina akan beli handbag atau kasut as rewards to my self. Koleksi Nina pelbagai warna dan design. Sebab ketinggian nan hado […]

Post A Comment