SABUN TOP ANTIVIRUS Advanced Micro-Clean Tech

SABUN TOP ANTIVIRUS INOVASI TEKNOLOGI MENYINGKIRKAN 99.9% VIRUS DENGAN BERKESAN!

Komitmen TOP untuk Inovasi Teknologi Pencuci Pakaian Berterusan Menghasilkan Detergen yang Menyingkirkan 99.9% Virus Tepat Pada Masa untuk Pemulihan Pandemik SABUN TOP ANTIVIRUS Advanced Micro-Clean Tech

Di kala musim pandemik Covid19 ini yang masih belum berakhir entah sampai bila kita semua harus menitikberatkan bab kebersihan. Ini paling utama sebagai langkah berjaga-jaga untuk mengawal penularan virus COVID-19 ini. Sekarang ini #KitaJagaKita! Wajib mengamalkan penjarakan sosial, memakai pelitup muka, mencuci atau sanitasi tangan, pemeriksaan suhu badan adalah sebahagian daripada norma baharu kita,

Citer bab kebersihan dah tentunya pemilihan sabun memainkan peranan kannn? Ya lah nak bersih semestinya kena gunakan sabun untuk menyingkir segala kekotoran, bakteria dan tentunya VIRUS!

SABUN TOP ANTIVIRUS Advanced Micro-Clean Tech

Korang pakai sabun jenama apa?

Untuk cucian pakaian, pilihan Nina semestinya jenama TOP
Ianya dirumus dengan Inovatif Terbukti Menyingkirkan 99.9% Virus Termasuk Virus COVID-19!
Dan terbukti menyingkirkan 99.9% virus termasuk virus SARS-CoV-2 yang mengakibatkan COVID-19, dan Influenza A.
Femes dah hastag mereka #TOPcaresforYOU #TOPsayangisemua #TOPneversettles

Okies nak share ngan korang sikit informasi terbaharu pasal Sabun TOP ni.. Sudi laaa baca sampai habis naaa Terima kasih!

TOP
jenama pencuci pakaian No 1 di seluruh Malaysia, memperkenalkan “Advanced Micro-Clean TechTM” sebagai respon secara langsung kepada kebimbangan pengguna terhadap kemungkinan virus berbahaya yang masih melekat pada baju yang telah dicuci, dan seterusnya membawa risiko kepada mereka yang tersayang. “Advanced Micro-Clean Tech” TOP mampu untuk menanggalkan 99.9% virus, bukan sekadar bakteria. Antara anugerah yang dimenangi baru-baru ini: Pemenang Emas People’s Choice di Putra Brand Awards 2020

SABUN TOP ANTIVIRUS Inovasi Teknologi Advanced Micro-Clean Tech

“Advanced Micro-Clean TechTM” TOP menerusi revolusi “Anti-Microbial Tech” daripada Lion Jepun menggunakan teknologi pencuci pakaian generasi baru yang berkesan menyingkirkan 99.9% virus berbahaya (SARS-CoV-2, lebih dikenali sebagai COVID-19 & Influenza A) dan bakteria2. Rumusan khas ini bertindak segera dengan mengunci virus dan bakteria lalu menyingkirkannya daripada pakaian dengan satu cucian berkuasa.

“Advanced Micro-Clean Tech” TOP mempertingkatkan prestasi rumusan yang tersedia dengan semua fungsi TOP yang terkenal termasuk anti-sebum, anti bau hapak, anti-debu hama, ditambah dengan keberkesanan menyingkirkan 99.9% virus berbahaya dan bakteria untuk perlindungan optimum. Ia juga menembus jauh ke dalam serat pakaian untuk menarik keluar kesan peluh, minyak badan dan kotoran yang terperangkap, disamping mencegah kotoran dalam air basuhan daripada melekat kembali pada pakaian, memastikan pakaian anda bersih menyeluruh setiap masa dan berbau segar.

Kempen Cerahi Kehidupan Bersama TOP Bantu 420 Pelajar Orang Asli dengan Hasil Sumbangan Rakyat Malaysia Disokong oleh TESCO dan (JAKOA)

“Advanced Micro-Clean Tech” TOP dengan Anti-Microbial Tech telah dilancarkan tepat pada masa kepada mereka yang inginkan ketenangan minda dan memastikan telah mengambil langkah untuk mengurangkan risiko daripada menyebarkan virus kepada orang tersayang dan masyarakat secara tidak sengaja.

Menurut Southern Lion Sdn Bhd, Pengurus Besar Kanan, Cik Carmen Foo, pelanggan Malaysia telah membuat pilihan bijak dengan memilih “Advanced Micro-Clean Tech” TOP untuk fungsi penyingkiran 99.9% anti-virus, yang dapat menanggalkan virus COVID-19 dari fabrik, di mana ia pilihan yang penuh tanggungjawab untuk mereka sendiri, ahli keluarga dan masyarakat. Rumusan ini telah diuji oleh makmal bebas di Jepun dan terbukti berkesan menanggalkan virus sehingga 99.9% terutamanya COVID-19 & Influenza A.

“Bahkan sebelum wabak ini, Lion Corporation di Jepun telah mengkaji teknologi pencuci pakaian anti-virus untuk memberi gaya hidup yang lebih bersih menyeluruh kepada pengguna kami. Kami memperkenalkan teknologi pencuci pakaian yang inovatif dan penting ini kepada Malaysia hanya selepas memastikan rumusan yang lengkap supaya ia berkesan melawan virus, terutamanya SARS-CoV-2. Rakyat Malaysia menghargai tawaran produk inovatif kami kerana ia sesuai dengan norma baharu kita, dan memberi ketenangan minda kepada mereka. Untuk TOP, kami berasa bangga kerana menyumbang kepada #kitajagakita dengan menawarkan rangkaian pencuci pakaian inovatif ini.”

“Kepercayaan dan keyakinan para pengguna telah mendorong TOP untuk menjadi jenama pencuci pakaian nombor satu di Malaysia selama bertahun-tahun. Kami berterima kasih kepada mereka melalui komitmen kami untuk terus berinovasi berdasarkan pandangan pengguna dengan tujuan menjadikan kehidupan dan gaya hidup mereka lebih baik dan bersih,” jelas Cik Foo.

“Kami berasa bangga dapat meningkatkan kesedaran warga Malaysia dari peringkat masyarakat untuk mengambil berat melalui inovasi termaju TOP. Kita masing-masing dapat memainkan peranan penting dengan mengambil langkah-langkah kecil seperti memakai pelitup muka, membersihkan tangan dan mencuci baju dengan pencuci yang boleh menyingkirkan virus.”

Komen pengguna TOP

“Sejak saya kembali bekerja, saya bimbang sekiranya ada terbawa balik virus bersama pakaian, sebab nenek saya tinggal bersama kami. Oleh itu, kami harus berhati-hati. Bila saya mendapati TOP dapat menyingkirkan 99.9% virus termasuk COVID-19, terus saya mendapatkannya untuk keluarga saya. Kami sudah biasa dengan menanggalkan baju kotor dan meninggalkannya dalam bakul baju yang tertutup sebaik sahaja sampai di rumah, sebelum mandi. Kami akan mencuci baju setiap petang untuk mengurangkan risiko penularan. Saya berasa senang hati menggunakan TOP sebab ia menyingkirkan 99.9% virus,” kata Wenny Soong, ibu kepada dua anak.

Muhammad Syahidee, pemandu e-hailing berasa bertanggungjawab untuk menggunakan pencuci pakaian yang boleh menyingkirkan 99.9% virus dan bakteria sebagai usahanya untuk mengurangkan risiko penularan.

“Sebelum wabak ini saya tidak tahu perbezaan antara virus dan bakteria. Saya risau akan menyebarkan penyakit ini kepada keluarga, kawan-kawan, pelanggan dan rakan sekerja secara tidak sengaja kerana saya pekerja barisan hadapan. Saya mendapati TOP menyingkirkan 99.9% virus termasuk COVID-19 dari pakaian saya, dan ia memberi jaminan dan ketenangan minda kepada saya. Menjaga kesihatan adalah tanggungjawab kita semua. Inilah #kitajagakita. Kini saya lebih pentingkan kebersihan berbanding dengan masa lalu. Tiada seorang yang harus menjadi penyebar virus,” jelasnya.

Pengguna TOP setia sejak sekian lama, Syakirah Yusof, rangkaian baru Antivirus 99.9% Advanced Micro-Clean Tech TOP adalah tepat pada masanya.

“Ibu bapa saya guna TOP, saya pun guna TOP untuk banyak tahun sebab fungsi anti bau hapak dan anti-sebum amat berkesan pada baju berbau peluh dan tiada bau semasa pengeringan dalam rumah. Saya amat gembira kerana TOP masih mengekalkan kesemua fungsi yang saya gemari dan berkesan menyingkirkan 99.9% virus termasuk penyebab COVID-19. TOP memang berkesan membersihkan kotoran biarpun yang dapat dilihat ataupun yang tidak kelihatan dan saya boleh merasainya. Saya juga suka bau wangi pada baju selepas mencuci dengan TOP,” kata Syakirah Yusof, peguam.

Baca : TOP BANTU 420 PELAJAR ORANG ASLI DISOKONG TESCO DAN JAKOA

Rangkaian serbuk pencuci TOP “Advanced Micro-Clean Tech”
Super White
Super Colour
Super Hygienic
Blooming Freshness
Silky Miracle

Rangkaian cecair TOP “Advanced Micro-Clean Tech”
Brilliant Clean
Colour Protect
Odour Buster
Stain Buster
Blooming Pleasures
Silky Miracle

SABUN TOP ANTIVIRUS Advanced Micro-Clean Tech

“Advanced Micro-Clean Tech” TOP juga terdapat dalam Super Low Suds dan Super Low Suds Blooming Garden (serbuk) serta Smart Clean (cecair) dalam rumusan rendah buih yang direka khas untuk mesin basuh muatan hadapan, demi cucian yang cekap dan berkesan. TOP boleh didapati dalam pelbagai bentuk dan saiz paket, bersesuaian dengan keperluan cucian yang berlainan.

Beli Online lebih mudah dan selamat di Kedai Rasmi TOP di Shopee dan LazMall.
Dan opkos macam biasa di pasar raya besar, pasar raya, kedai cucian dan kedai runcit Acheh pun hado!

Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila layari http://www.southernlion.com.my atau hubungi talian khidmat pelanggan di 1800-88-0133.

Ingat tau!
Setiap kali keluar rumah atau ke mana-mana, terus masukkan pakaian, mask ke dalam washer machine atau tetrus rendam dalam baldi yang berisi air sabun. Bersama kita putuskan rangkaian wabak Covid19 ini!

SABUN TOP ANTIVIRUS Inovasi Teknologi Advanced Micro-Clean Tech

6 Comments
  • SalinaJohari
    Posted at 12:32h, 27 May Reply

    Dari dulu memang guna Top sebab suka sangat dengan baunya tu. Sekarang musim hujan…sidai baju kat luar tak panas pun bau hapak takde , Top memang terbaik!!

  • azni
    Posted at 12:36h, 27 May Reply

    baguslah kalau semua produk dah amik kira untuk nyah virus.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 19:03h, 01 June Reply

    I am using this TOP detergent too.

  • jigsaw puzzles
    Posted at 18:14h, 07 June Reply

    you can find a lot of interesting and interesting games at jigsaw puzzles, I believe that here you will find games that satisfy your passion!

  • nadia johari
    Posted at 03:24h, 09 June Reply

    Bagus sanagt ada nyah virus. lebih selamat. Lepas ni guna TOP

  • Sophiawillam
    Posted at 00:13h, 13 June Reply

    Thanks and everything is shared in this blog in an unique way. keep it up.

Post A Comment