AYAM SEDAP BAQ HANG TCRS

AYAM SEDAP BAQ HANG! Menu Baru The Chicken Rice Shop

Weekend… Bila hujung minggu tak dinafikan mood masak memasak memang kelaut. Tak tau laaa nape. Macam malas jer, tapi rasa tu normal jer kannn? Korang pun ada juga rasa yang sama kan kan kann? Sila setuju back up kita! HAhaaa AYAM SEDAP BAQ HANG TCRS

Abang, hari ni sayang cuti masak ehh.. Sayang teringin nak rasa menu baru kat TCRS. Sebab tak leh dah makan kat Restoran, kita tapau pun jadi laa ehh…

Bukan apa, setiap kali tengok facebook dok lalu kat timeline kengkawan tayang depa pi makan AYAM BAQ HANG. Aduhh.. Pengaruh kawan! Teruja Nina pun nak rasa jugak. Sebab sebelum-sebelum ni asal ada menu baru di TCRS Nina tak akan lepaskan peluang untuk cuba! Ye laaa limited time jer menu rare ni ada, rugi laaa tak cuba. Sebelum ni Grilled Butter Chicken

Akhirnya… Dah ada di genggaman!
TCRS patuh SOP. Memang hanya take away jer boleh, no dine-in di kala PKP.

Ya ampun… Saat bukak jer bekas ayam ni aroma dia punya laaa wangi!
Sebekas ada 2 ketul ayam.
Ayam Sedap Baq Hang’ menggambarkan keenakan menu ini dan pastinya dapat memikat citarasa rakyat Malaysia pada musim perayaan ini dengan menjanjikan kepuasan buat setiap pelanggan. Diperap dengan pelbagai campuran rempah yang unik, ‘Ayam Sedap Baq Hang’ TCRS dipanggang dengan sempurna, kemudian disaluti dengan sos istimewa, dihiasi dengan daun kari dan cili kering. Memang benar-benar padu rasanya.
Cukup rasa manis dan pedas. Padu!

AYAM SEDAP BAQ HANG TCRS

Yang ini Set Meal A untuk 1 pax RM25.90
2 ketul Ayam Sedap Baq Hang
Pak Choy with Oyster Sauce (small)
1 Bowl of Rice
1 Soup of the Day
1 Air Dino Choco Malt soooo nyummy! Bahasa melayu nya Milo taburrrrr
Favourite anak-anak, sekejap jer licin.

AYAM SEDAP BAQ HANG TCRS

Cepat korang!
Promosi ni sehingga 13 June 2021 jer Walaupun tak leh dine in, tapau lagi best sebab lagi puas makan seisi keluarga

Dengan slogan  ‘Bukan Sekadar Nasi Ayam’ menjadikan setiap inovasi dan ciptaan hidangan yang diperkenalkan sememangnya lazat. Seriusssss.!! Nina in love dengan menu terbaru ini  ‘Ayam Sedap Baq Hang’ yang semestinya hebat dan berbaloi.

More info  korang sila laaa mentelaah kat
Web : www.thechickenriceshop.com
Facebook : https://www.facebook.com/thechickenriceshop/

AYAM SEDAP BAQ HANG TCRS

4 Comments

Post A Comment