ZERO KOS MARKETING Virtual Online RICHWORKS

Biar betul?! ZERO KOS MARKETING buat peniaga kecil yang ingin berjaya. Cepat daftar!

Tatkala satu dunia terkesan dengan wabak C19 , ternyata paling merana adalah golongan peniaga kecil. Dengan untung yang tak seberapa sejak dulu, ditambah dengan kemelut ekomoni down sekarang ini lagi laaa buat mereka ini tersepit terhimpit malah ada yang tak cukup kuat terkambus terus. ZERO KOS MARKETING Virtual Online RICHWORKS

Ya sadis! Apo nak kata? Ini lah realiti…
Sejak PKP1.0 tahun lepas , tahun 2020 yang amat memberi impak pada semua orang ramai yang tersungkur. Dan dikalangan mereka ini ramai yang cuba bangkit semula, ada yang berjaya berdiri kukuh namun ada yang tetap gagal! Why why ..??

Kenapa bisnes aku gagal? Aku dah gadaikan banyak modal! Aku ingin berjaya ! Marketing tak cukup mantap ke?

Ya semestinya semua orang ingin berjaya dalam perniagaan. Tak kisah laaa niaga kecik atau pun sehebat ‘Megah Holdings’ ala-ala Drama kat TV tuu.. Apa pun jenis perniagaan semua pun berjaya kannn? Eh eh… memang tak de laa orang yang nak gagal. Faktor utama kejayaan perlu ada ilmu!

Ya, nak berjaya memang kena ada ilmu. Asas utama ilmu marketing. Walaupun sekarang ni pergerakkan agak terhad ke sana ke mari, tuntut ilmu bisnes ni ada jer di mana-mana. Asal saja berguru di tempat yang tepat. Namun kekangan bajet mungkin ada yang biarkan peluang berlalu pergi begitu saja..

ZERO KOS MARKETING Virtual Online RICHWORKS

ZERO KOS MARKETING

Zero Kos Marketing?
Ya awakkk , zero kos! Tak percaya? Ok, teruskan baca sampai habis..

ANDA SEORANG PENIAGA PKS YANG MASIH TERCARI CARA NAK MAJUKAN PERNIAGAAN ?
SERTAI ZERO KOS MARKETING SEKARANG !

Baru baru ni Nina berpeluang ke pelancaran Virtual Online Zero Kos Marketing ‘ Mak Limah Raya Sakan’ di Kuala Lumpur dibawah RICHWORKS International. Sebut jer nama MenThor, Datuk Wira Dr Azizan Osman, sapa tak kenal kannn? Dah ramai yang berjaya dan bergelar jutawan dibawah RICHWORKS kan ?

ZERO KOS MARKETING Virtual Online RICHWORKS

So kenapa mereka ini boleh berjaya dan kita tidak? Kannn..??

Ok.. Matlamat utama Zero Kos Marketing ini untuk membantu dan menyelesaikan masalah masalah yang dihadapi oleh ramai usahawan dan juga PKS ( Perusahaan Kecil dan Sederhana ) dari segi pemasaran dan sebagainya. Bagaimana nak keluar dari masalah ini ? Inilah fokus utama mereka.

Korang tau tak, masa pendamik tahun lepas (2020) kita sangkakan ramai yang melingkup tapi rupanya ada ramai usahawan telah pun berjaya keluar dari kemelut masalah mereka seterusnya berjaya memasarkan produk sendiri seterusnya bergelar jutawan! Perghhh . . . tak sangka kannn?

Tapi tu laaa hakikatnya. Dengan saluran yang betul, dengan pantas mereka ini berjaya setelah sertai Virtual Online ZERO KOS MARKETING yang lepas. Antara nya ialah Grannies, Shimah Boutique , Bajanas dan Dalilah.

ZERO KOS MARKETING Virtual Online RICHWORKS

Puan Dalilah – Wedding Planner
Awalnya Puan Dalilah punyai bisnes Wedding Planner yang berjaya, akibat Covid 19 bisnesnya merundum. Langah bijak beliau sertai Zero Kos Marketing dan dengan Richworks mindset beliau berubah 360c. Beliau lebih positif, tenang dan lebih banyak memandang ke arah peluang dan jalan. Kemudian terciptanya produk makanan tradisional, Dodol TokNenek dan ianya membuahkan hasil yang memberangsangkan!

Puan Suraya Abdul Halim – Grannies
Bekas banker. Beliau nekad berhenti kerja dan berniaga nasi dagang kerana tak nak kerja sampai pencen. Dari Nasi Dagang Mok Yah , dibrandingkan jadi ‘Grannies’. Resepi turun temurun. Bermula dari rumah dan dibantu oleh suaminya saja. Kini dah punya 11 orang dalam teamnya. Alhamdulillah, kini income sudah berganda dan paling membanggakan , kini dia mampu berikan 4 angka kepada ibu bapanya setiap bulan !

Disebabkan itulah, RICHWORKS ambil pendekatan untuk membantu lebih ramai usahawan uasahawan kecil  dengan program  secara virtual ini yang dipanggil  Zero Kos Marketing – Edisi Khas Bina Bisnes Berjaya.

Kenapa ‘Mak Limah Raya Sakan’ ?
Mak Limah ni , suri rumah. Sebelum ni dia bekerja. Pastu berhenti kerja. Sumber pendapatan pun takda. Kemudian dia sertai kawan dia. Jual produk kecil kecilan. Tanpa ilmu. Untung skit je la. Bila dia belajar Zero Kos Marketing, dia mula naik seterusnya berjaya. Dah berjaya.. apa lagi la kan !! Time raya… bersakan la dia. Gitulahhhh…

Program Zero Kos Marketing – Edisi Khas Bina Bisnes Berjaya ini memfokuskan pada cara marketing yang mana merupakan salah satu aspek terpenting bagi sesebuah bisnes bukan saja dapat terus bertahan  malah berkembang ke satu tahap yang lebih tinggi dengan ilmu pemasaran yang tepat.

So macammana nak sertai Zero Kos Marketing?

Program percuma ini bakal berlangsung pada 28 hingga 30 Mei 2021. Diulangi.. secara virtual online dan ianya PERCUMA!
Mereka berharap melalui panduan ilmu pemasaran tanpa kos itu nanti dapat membantu dan digunakan sepenuhnya oleh usahawan kita nanti. Dalam program tu nanti , akan dikongsikan panduan dan tips penting dalam memasarkan produk produk mereka. Jangan tak tahu, seramai 400 ribu telah dilatih secara virtual sejak bermulanya pandemik Covid 19 ni.  Mereka boleh berjaya , kenapa tidak kita kannn?

Tahniah pada Puan Puan Erdayu Rosli!
Pemenang pertama Peraduan Asiprasi Bina Bisnes Berjaya Capai 1 Juta Pertama. Beliau merupakan ejen Chochodaps yang bakal menerima tajaan pementoran Spire selama 12 bulan bernilai RM25 ribu secara percuma.  Dalam pementoran tu nanti, Puan Erdayu akan dibimbing dalam empat teras utama iaitu jualan , pemasaran dan kepimpinan yang mana ianya merupakan pematuhan dan operasi yang perlu dalam membina sebuah bisnes berjaya agar mampu mencapai jualan RM1 juta pertama dalam tempoh 6 bulan ke 1 tahun. Menarik kannn?

So korang cepat-cepat sertai program yang amat bermanfaat ini.
Siapa lagi nak bantu kita kalau bukan kita sendiri? Hanya dengan satu langkah bijak akan memberi peluang dan ruang pada diri sendiri menempa kejayaan! Mereka boleh mengapa tidak kita kannnn?
Setakat belum cuba, bunyi jer lebeyy tak ke mana. ZERO KOS kot… Rugi laaa korang tak grab peluang ni kannn?

Daftar : www.BinaBisnesBerjaya.com

InsyaAllah setiap usaha dengan komitmen dan disiplin pasti ada ganjarannya! Bismillah . . .

ZERO KOS MARKETING Virtual Online RICHWORKS

24 Comments
  • Marina
    Posted at 14:57h, 07 May Reply

    Bestnye gi seminar macam ni. Zero cost plak tu.tak pernah pergi seminar DAO

  • ZUSHAZRINA BINTI ZULKIFLI
    Posted at 15:12h, 07 May Reply

    Alhamdulillah bulan 8 tahun lpas rina dah join ZKM percuma richworks ni. Alhamdulillah sales meningkat lepas tu, dan sekarang rina dah berada dalam Elite X Mentoring Program Richworks 🙂 Alhamdulillah dapat bermentor dengan Mentor Perniagaan Asia terbaik.

  • NOORAINI BINTI ALI
    Posted at 15:40h, 07 May Reply

    baguskan, ilmu dengan tindakan pasti berjaya

  • Tati Mansur
    Posted at 15:56h, 07 May Reply

    Nak buat apa pun semuanya kena ada ilmu. Apatah lagi untuk berniaga. Memang wajib kena ada ilmu. Rugi kalau tak ambik peluang ni untuk belajar.

  • bae roslan
    Posted at 20:20h, 07 May Reply

    bukan mudah nak berjaya, lagi2 dalam bisnes. kena sentiasa cari ilmu, salah satunya join zero kos

  • Rawlins GLAM
    Posted at 21:03h, 07 May Reply

    Rawlins teringin gak nak hadir dan merasai sendiri pengalaman belajar dari menthor nie. Doakan dalam waktu terdekat ada rezki nak join ye.

  • Hanny Abdullah
    Posted at 02:04h, 08 May Reply

    Betul tu, nak berniaga kena ada ilmu..takut kalau main redah aje, tak kemana. Sis pun kalau berkesempatan nak jugak join, nak tambah ilmu

  • Saidila Abdul Rahman
    Posted at 03:02h, 08 May Reply

    Memang ai pun nak join Nina ZKM ni nanti walaupun ai tak bisnes apa. At least dapat ilmu lagipun boleh bagi motivasi diri sendiri juga supaya sentiasa bersemangat dalama apa pekerjaan yang dilakukan dalam hidup.

  • Nadia johari
    Posted at 12:15h, 08 May Reply

    Memnag bagus sangat program macam ni. Pemberi semnagat kepada peniaga kecil. Ramai tengok yang berjaya

  • khai artzfar
    Posted at 22:18h, 08 May Reply

    nampak ramai juga kawan-kawan post and kongsi pasal bnda ni. mungkn orang akan igt MLM ke apa tapi bagi khai tengk juga siapa yang bagi talk. tak salah utk kita dengar and attend tambah ilmu kan?

  • Marshaliza
    Posted at 22:53h, 08 May Reply

    Bagus program ni dapat bantu peniaga kecilan yang kurang modal. Moga usaha ini berterusan…Aamin

  • Ayu Rafikah Mohd Amin
    Posted at 10:34h, 09 May Reply

    sangat memabntu bagi mereka yang berniaga.. at least dapat pasarkan produk mereka tanpa mengeluarkan banyak kos

  • Tini
    Posted at 12:41h, 09 May Reply

    Bagus ni… Memang Tini pun dok tercari-cari program sebegini… Now, since zero cost kan, apa lagi… Terus terjah untuk daftarkan diri.. Thanks for sharing Kak Nina… Teruja sungguh tengok kejayaan mereka semua…

  • ashishkumarji
    Posted at 00:35h, 10 May Reply

    this really so good

  • Ummi | Ummi Goes Where?
    Posted at 05:27h, 10 May Reply

    Ilmu marketing ni memang penting dalam bisnes. Sebagus mana pun produk atau content yang kita hasilkan, tetap tak guna juga kalau prospective customer/audience tak tau.

  • Ruby
    Posted at 10:18h, 10 May Reply

    Wah seronoknyaaaa dapat ke event Richworks. Dah lama tak ke event mereka. Sejak ada pandemik, semua kelas online ruby sertai. All the best kak Nina.

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 11:01h, 10 May Reply

    Nell ada dapat email from Team Richworks ni for the end of May punya webinar.. macam menarik jer kan nak join.

  • Sis Lin
    Posted at 08:32h, 11 May Reply

    Sayang tak dapat join, dapat juga jemputannya.. tapi sebab tak dapat rentas negeri, redha aje laa.. tapi baca review Nina pun cukup bermotivasi.. next time ada lagi harap dapatlah join sama..

  • Precious Cla
    Posted at 08:40h, 11 May Reply

    aik tak tahu pun tentant seminar zero cost ni, kalau tau mesti nak join jg. Apa pun, wish u all the best in life.

  • Aisya Ismail
    Posted at 12:35h, 11 May Reply

    Zero kos? Rugi tak grab.

  • LEE JIA SHIN
    Posted at 16:07h, 14 May Reply

    This is so cool! Is it open for everyone, I just started something small I’ll give it a try.

  • vidmate app
    Posted at 18:05h, 19 May Reply

    Thank you for sharing!

  • mobdro apk
    Posted at 18:06h, 19 May Reply

    Thanks!

  • Pingback:NASI DAGANG GRANNIES Sedap TerlarisdiKLCC Wajib Cuba!
    Posted at 22:21h, 17 June Reply

    […] Perghhhh.. Wangi! Seseungguhnya rezeki Nina dapat gift Nasi Dagang GRANNIES semasa Nina pi event Zero Kos Marketing tempoh hari. Katanya TerlarisdiKLCC. Ok […]

Post A Comment