Yesszaa! PGMall Proudly Local SALE kaw kaww sampai akhir tahun. Cepat grab!

Oh my oohh myy…  Sales sana sinin sinun… Tangan ni suka nau dok survey hok mana ada sales kaw kawww, paling hot meletop opkos Nina dok cari barangan  buatan Malaysia! PGMall Proudly Local SALE

Opkos buatan Malaysia, kita harus support ekonomi negara kita dan secara tak langsung kita membantu para usahawan rakyat Malaysia.  Banyak jer barangan buatan Malaysia yang yang diyakini, yang terkenal dan dipercayai jenama nya. Yelah, semuanya dihujung jari kannn? Buat apa susah-susah ke sana ke sini?

Sekarang ni semuanya dihujung jari , tak payah dah susah-susah kesana ke sini. Nak lagi di kala wabak covid19 yang sedang melanda negara kita tika kini. Shopping online mudah sangat hanya click click, pilih pilih bayar dan terus dah sampai ke depan pintu rumah. Amat senang dan memudahkan kannn? Bah kan korang tahu tak dengan shopping online lebih menguntungkan?

PGMall Sale kaw kaww sampai hujung tahun

Ya shopping online lagi untung! Bukan saja dapat harga lebih murah, tak perlu bersesak di pasaraya, tak perlu keluar dari rumah, kena drive, kena cari parking dan belum di tambah dengan kos sampingan bila kita berada di luar. Makan laaa, santai laaa, hiburan laaa… Jenuh mengira kos tambahan! HAhaaa . . .

Paling Nina suka sekarang ni shopping online di PG Mall. (www.pgmall.com.my)
Eh, ada lagi ke yang belum tahu apa itu PG Mall?
Baca sampai habis tau… Ada yang lebih menarik Nina nak share

Apa tu PG Mall ?

PG Mall Shopping Online

Platform Shopping Online Yang Dipercayai
PG MALL merupakan platform e-dagang No 1 tempatan terkemuka yang ditubuhkan pada tahun 2017 .  Lama dah ada kewujudannya! Menurut Iprice insight https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/   PG Mall juga tersenarai pada tangga yang ke-3 di antara platform-platform e-dagang bahkan dipercayai di Malaysia. Bagus kann?

PG Mall Shopping Online

Terdapat pelbagai barangan yang didagangkan di PG MALL. Antaranya barangan kecantikan, keperluan rumah, barangan runcit, pakaian, aksesori kereta, hobi, dan pelbagai lagi. Pendek kata, semua yang kita cari pasti ada di platform PG MALL. Kiranya omputeh kata all in one gitu.. Mur mur awakkk…

Cara Pembayaran PGMall

PG Mall menyediakan cara pembayaran yang mudah dengan adanya c-wallets, e-wallet (GrabPay, Boost, Maybank QRPAY, Touch n Go, MCash, KiplePay)  Senang tuk korang estimated bajet shopping korang.  Selain tu masih ada  pembayaran atas talian yang lain (FPX dan Kad Kredit) Mudah kannn?

Apa yang menarik di PG Mall, ada pelbagai kempen yang sedang berlangsung dengan tawaran yang  kaw kawww best!
Seronok Nina nak share ngan korang tentang tawaran yang sedang ada di PG Mall antara nya Kempen KBBM, Partnership, OPPO, HUAWEI, AEON

PGMall Proudly Local SALE Shopping Online

KEMPEN PG MALL PROUDLY LOCAL SALE kaw kaww sampai akhir tahun
#BarangBaikBarangKita

Siapa kata barangan jenama kita tak hebat?
Cer korang intai dan belek-belek jenama Buatan Malaysia. Banyak yang standing jenama international kannn?

Produk local kebangsaan kita sememangnya #BarangBaikBarangKita. Korang boleh dapatkan produk  asas rumah, barangan dapur, produk keperluan kanak-kanak dan bayi, produk automatif dan sukan, barangan elektrik serta fesyen.

Promosi hebat ini bermula dari Bulan Julai hingga Disember 2020. So korang cepat rebut peluang keemasan dan tawaran hebat ini.

Jangan lupa untuk masukkan kod kupon yang Nina share  untuk penjimatan hebat!

Kupon Code : KBBM20 (RM20 Off, minima spend RM50)
Kupon Code  : KBBM30 (RM30 Off, minima spend RM100)

More info korang  intai di  https://pgmall.my/proudly-local-campaign

Okey, antara produk local yang sedang menawarkan tawaran yang menarik antara :-

PGMall Bam & Co SALE Shopping Online

Bam & Co

Bam & Co menawarkan Natural Remedies pelbagai pilihan yang mampu memberi ketenangan. Ada untuk positive booster, good sleep, natural herbal insect repellent spray, natural underarm skinfood charcoal. Travel set essential therapeutic pun ada! Harga amat berpatutan. Dengan adanya promo code KBMM pasti korang dapat nikmati pembelian yang berbaloi.

Kupon Code : KBBM20 (RM20 Off, minima spend RM50)
Kupon Code  : KBBM30 (RM30 Off, minima spend RM100)

More info korang tengok sini ehhh  https://pgmall.my/BAM-amp:-CO-1

PGMall Koperasi Perdasama Pulau Pinang Berhad SALE Shopping Online

Koperasi Perdasama Pulau Pinang Berhad

Sambal Bilis Tomyam Adamier ini pasti buat korang terliur.
Sambal kering ini rasa tomyam original Thailand. Sesuai dimakan dengan nasi putih, bubur nasi, mee segera. Menu yang cepat mudah dan ringkas. Sambal ini tahan 6 bulan so amat sesuai di bawa travel ketika bercuti mahupun ketika mengerjakan ibadah Haji dan umrah.

Dengan ada nya kupon KBBM, korang akan dapat  harga yang lebih menjimatkan!

Kupon Code : KBBM20 (RM20 Off, minima spend RM50)
Kupon Code  : KBBM30 (RM30 Off, minima spend RM100)

More info korang tengok sini ehhh https://pgmall.my/Koperasi-Perdasama-Pulau-Pinang-Berhad

PGMall HOGA SALE Shopping Online

Hoga

Produk dari HOGa ini merupakan produk organic. Terdapat pelbagai pilihan antaranya  Agarwood Tea Matcha Powder, Agarwood Instant Noodles Herbal, Noodles Original, Cereal Oats, Coffee 4in1, Organic Caffeine dan beberapa pilihan berasaskan organic yang lain.

Dengan ada nya kupon KBBM, korang akan dapat  harga yang lebih menjimatkan!

Kupon Code : KBBM20 (RM20 Off, minima spend RM50)
Kupon Code  : KBBM30 (RM30 Off, minima spend RM100)

More info korang tengok sini ehh https://pgmall.my/HOGA-1

PGMall My11e_Store SALE Shopping Online

My11e_store

Ahaa… Yang ni Nina suka!
Dah nama pun wanita pasti tertarik dengan produk kewanitaan. Di My11e_store terdapar banyak pilihan kosmetik. Antara nya Flawless Cushion Foundation Nurrasya, NUrrasya Vitmin C, Innocent Jus Delima, Detox Drink, Matte Creamy  Lipstick, Scrub CleanserSerum Calendula dan banyak lagi pilihan produk kewanitaan yang pasti buat korang rambang mata!

Dengan ada nya kupon KBBM, korang akan dapat  harga yang lebih menjimatkan!

Kupon Code : KBBM20 (RM20 Off, minima spend RM50)
Kupon Code  : KBBM30 (RM30 Off, minima spend RM100)

More info korang tengok sini ehh https://pgmall.my/My1le_store

Fresh Food Week

Jangan lepaskan peluang beli bahan segar ini. Tak payah dah pi pasar berkecah basah bagai. Pilih-pilih jer kat sini. Segar bugar nampaknya!

Bermula 19th Nov till 25th Nov 2020
RM5 Off minima spend RM50
Jangan lupa sebelum cash out type : GROCER WEEK

Cepat tau! Sebab limited to first 2000 redemption ONLY
Contactless Delivery

PGMall Sale kaw kaww sampai hujung tahun AEON SALE

AEON Members 25% OFF

Ahaa… Menarik ni..!! Buat members AEON  korang pegi kat Aeon App atau https://www.aeoncredit.com.my  to obtain your promo code.

Korang juga boleh beli belah macam biasa di  PGMall  dan pastu  proceed to checkout page. Hanya perlu key in promo code sebelum checkout dan nikmati diskaun!
Ingat tau, Satu transaksi diskaun untuk satu code aje…

Cepat semak di web PGMall

Nanti nanti dulu  . . .
Ada lagi yang menarik Nina nak share ngan korang !

PGMall Sale kaw kaww sampai hujung tahun HUAWEI SALE

HUAWEI

Valid from 5th October – 31st December 2020
Khas untuk new shopper jer
Hanya perlu ke  Huawei App to obtain your promo code
Nikmati RM3 OFF with minimum purchase RM15 ke atas
Available on Huawei member app

PGMall OPPO SALE Shopping Online

OPPO

Valid from 15th October – 31st December 2020
Go to OPPO App tuk mendapatkan promo code korang
Only for New Shopper
Rm3 OFF with minimum spending
Limited to the first 1000 resemptions
Available on Oppo apps

PGMall Proudly Local SALE kaw kaww sampai akhir tahun

PGMall Sale kaw kaww sampai hujung tahun

So jangan tunggu lama-lama, cepat rebut peluang dan tawaran yang hebat ini di https://pgmall.my/home
Untuk maklumat lanjut dan pastikan story mory Nina bukan omongan kosong dan sahih, sila laaa mentelaah di
Website : www.pgmall.my
Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

PGMall Proudly Local SALE Shopping Online

Ayuh .. Jom support Kempen Beli Barangan Malaysia! Siapa lagi yang nak memajukan ekonomi Malaysia kalau bukan kita sendiri.

#PGMall #Huawei #Oppo #KBBM #Aeon #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline  #ByMalaysiansToMalaysians  #BarangBaikBarangKita  #PGMall4u

22 Comments
  • Fas
    Posted at 14:47h, 19 November Reply

    Pg Mall ni mrmang terkenal dah dinkalangan bloggers… kedai oine yg popular dan digemari ramai.

  • Sis Lin
    Posted at 15:44h, 19 November Reply

    Ajo gilo ni, sampai hujung tahun salenya, perghh mantap betul PGmall.. sale bukan sikit-sikit punya murah, haritu .1 pun dah berbakul masuk cart hahahahahaha

  • Mohamad Khairil Bin Hassan
    Posted at 00:09h, 20 November Reply

    Memang best berbelanja di PG Mall!! Tambahan pulak salenya sangat banyak. nak kena tunggu gaji masuk baru boleh shopping. 🙂

  • Ummi
    Posted at 01:08h, 20 November Reply

    Kalau dulu, setiap kali year end sale mesti serbu shopping mall, tahun ni kita shopping kat pg mall je la. Banyak diskaun menarik tu!

  • Marina
    Posted at 07:41h, 20 November Reply

    Wah sales lagi. Harus cuci mata ni. Beli hanfon pon ok gak ni. Dapat diskaun. Hehe

  • adianiez AIDA
    Posted at 08:26h, 20 November Reply

    aida memang pengguna tegar local products.
    make up, baru je kembali ke local products. dulu guna yg international.
    skincare pun sama.
    essential oils. mostly product gini aida da beralih ke local products.
    support.
    makanan dari dulu, suka beli product muslim bumiputera.
    kalau kita tak support, sape lagi, kan 🙂

    terbaik la pgmall. mengetengahkan local product.

  • Liez
    Posted at 08:34h, 20 November Reply

    Kalau bab shopping mmg liez excited.. tambahan lagi skrg liez mmg pentingkan barangan lokal sebab nak support ekonomi negara kita..

  • Tekkaus
    Posted at 09:18h, 20 November Reply

    Ya waktu sekarang ni memang ada sale so kena la pergi shop kaw kaw kan untuk dapatkan diskaun hebat dan penjimatan yang banyak. Jom support local.

  • Wan Syahida
    Posted at 10:42h, 20 November Reply

    Oo memang hebat juga PGMall ni sebab 3rd place selepas Lazada Shopee. Paling berlainan, jual produk tempatan aje. Sale sampai hujung tahun ni menarik. Nak kena save la coupon code Nina ni ☺️

  • Yo! I'm Jen.
    Posted at 11:10h, 20 November Reply

    This is so cool!
    PG will have all kinds of offers & promotions during festiv seasons!
    I am so proud that PG exist! Supporting local which means we are supporting our own country!
    Hooray!

  • farhana jafri
    Posted at 12:04h, 20 November Reply

    haritu emas, harini barang-barang basah dari pasar pun dah boleh beli dekat PG Mall. Memang memudahkan sangat untuk yang bekerja. Tinggal pilih lepastu tunggu diorang hantar

  • Huda
    Posted at 12:29h, 20 November Reply

    wah-wah..PG MAll sale kaw-kaw. jom shopping kita, support lokal

  • Mariana
    Posted at 22:11h, 20 November Reply

    Betul. Sape lagi yg nak sokong beli brg buatan malaysia klu bkn mita

  • Cik Puan Ena
    Posted at 01:30h, 21 November Reply

    Tak risaulah sebab sales sampai hujung tahun. Sempatlah nak grab mane yang berkenan.

  • ienaeliena
    Posted at 23:42h, 21 November Reply

    kempen beli barangan malaysia tu menarik..iena awal awal dah terjebak..huhu boleh guna banyak kali voucher code tu haha seronok redeem bnyk kali

  • zharif azis
    Posted at 14:21h, 22 November Reply

    baguslah online shopping PGMALL nie. banyak betulpromosi yang dorg buat setiap bulan ya.baru je shopping luggage haritu sebab ada diskaun. bolehlah shopping lagi nanti.

  • Kitkat Nelfei
    Posted at 07:38h, 23 November Reply

    Wahhhh, sampai akhir tahun ye? Bestnya!! Penting untuk kita support local products sgt skrg… Sangat membantu dalam ekonomi negara!! Internal rolling kan!

  • Firzz Radzi
    Posted at 09:27h, 23 November Reply

    Banyak gila promo.. Syok menyopping kat PG Mall ni…

  • Zaza
    Posted at 11:39h, 23 November Reply

    Wow pgmall support lokal pula. Bagusnya… Ada aeon skali. Haaa boleh la shopping2

  • Yaya Azura
    Posted at 18:44h, 23 November Reply

    Sekarang prefer shopping online. Nanti Yaya nak usha PG Mall lah.

  • Hafiza Aizzawa
    Posted at 09:26h, 24 November Reply

    Banyak kupon kod nk dirembat nie.. rugilah kalau tak ambil peluang, membeli sambil berjimat.. preferred juga beli kat pgmall nie..

  • Mama Kembar Tiga
    Posted at 10:35h, 24 November Reply

    Wahh ada kupon! Yahooo jom shopping hehehehe

Post A Comment