CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER Pencuci Merawat Muka Breakout Bermasalah

CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER TERBAIK UNTUKKU

Cetaphil bukan sekadar cleanser biasa malah merawat masalah kulit Nina

Satu jenama yang cukup Nina kenali sebagai penyelamat skin arlegi untuk anak sulung Nina satu ketika dulu masa dia baby.  Doktor pakar dermatologi yang sarankan supaya menggunakan Cetaphil – bahan yang bebas sabun dan pewangi untuk tolong membantu memperbaiki keadaan kulit anak Nina. Oleh sebab ia rekomendasi pakar kulit, Nina cuba dan Alhamdulillah ianya berkesan! Pencuci CETAPHIL Merawat Muka Breakout Bermasalah

Terdetik juga masa tu nak cuba pakai sikit untuk muka Nina sebagai cleanser tapi memandangkan anak lebih memerlukannya, maka hasrat tu pun terbantut… Hilang begitu saja dalam kenangan.

Baru-baru ni masa tengah belek-belek cermin tengok kulit muka Nina ni, dah nampak agak kusam. Mungkin faktor usia kot. Yelah… Umur Nina dah 4 series, dah macam-macam dah Nina dok tenyeh kat muka ni.

Review Pencuci CETAPHIL bukan sekadar cleanser biasa

Combination Skin – susah nak cari cleanser yang sesuai

Kulit muka Nina jenis kombinasi, bahagian T-Zone ni berminyak, memula lepas cuci muka memang tak perasan tapi cer tunggu lepas 1 jam. Haaa…korang akan nampak kat T-Zone ni berkilat-kilat berminyak macam minyak goring ikan tuh! Gerenti korang yang tengok pun tak selesa rasa nak pi kesat jer minyak kat T-Zone Nina ni. HAhaa…

Kat kawasan pipi ni agak kering. Bukan mudah nak cari pencuci muka yang paling sesuai. Selalunya kalau pilih jenis untuk Dry Skin, bahagian pipi memang best. Smooth moist jer tapi part T-Zone berlebih-lebih minyaknya pula. Huhuuu…

Kalau Nina pilih jenis Oily Skin, part T-Zone dah tak berminyak, berkilat, best laa.. Tapi part pipi lak kering. Haishh … Kadang tu buntu nak pilih yang mana satu.

Tu hari Nina jalan-jalan kat Drugstore, hati ni terpandang pada Cetaphil lantas teringat hasrat dan niat dihati satu ketika dulu nak try pakai Cetaphil ni. Lebih menyakinkan bila terpampang ayat All Skin Type. Lagi laaa teruja nak cuba!

Pencuci CETAPHIL Merawat Muka Breakout Bermasalah

Pengalaman Nina pakai Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Sejujurnya Nina tak sabar nak share kat korang, setelah lebih 2 minggu Nina dah pakai Cetaphil Gentle Skin Cleanser ni dan ianya memang best sangat! Benda baik kannn opkos laaa excited nak share ngan korang..

Apa yang best dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser ni ?

Ok, masa pertama kali Nina cuba guna Cetaphil ni memang ada beberapa benda yang Nina rasa pelik. Hati jahat dok berbisik, ok ke tak ni tukar pakai Cetaphil? Risau pun ada! Cuma berkat pengalaman anak sulung Nina bahawa Cetaphil berkesan selesaikan masalah eczema anak Nina, hati ni kuat nak tau keberkesanannya pada wajah Nina pula.

Review Pencuci CETAPHIL bukan sekadar cleanser biasa

Yeayyy.. Cetaphil Gentle Skin Cleanser sesuai untuk Combination Skin Nina

Cetaphil GSC safe for all skin type. Nina setuju! Setelah muka ni di cuci dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser, ianya membersih lembut wajah tanpa mengeringkan kulit, masalah kulit muka oily di bahagian T-Zone dah tak berminyak lagi dan part pipi yang kering ni jadi lembab lembut jer.. Moist gitu… Nina suka! Geng pun lagi suka. HEhee

Non-comedogenic

Yang ini Nina pun setuju. Dengan Cetaphil GSC ni Nina perasan ianya tidak menyumbatkan liang roma. Malah ia membantu kulit muka mengekalkan kelembapan yang sedia ada. Masa memula pakai, kebetulan tengah mood Cik P maka ada lah seketul jerawat. Tak sangka dengan menggunakan Cetaphil GSC ni jerawat cepat kecut. Terbantut dia nak membesar awakk.. Bestnya! Tak de tinggalkan parut lak tu..

Kulit muka nampak sihat cerah berseri-seri

Ini antara perubahan yang Nina alami setelah menggunakan GSC dalam seminggu gitu. Kulit muka Nina nampak sihat, segar! Sebelum ni kulit muka Nina macam kusam dan sedikit gelap. Sejak pakai GSC ni kulit muka lebih lembab dan lembut. Seronok dok usap-usap pegang sendiri. Lantak laaa syiok sendiri ke apa, sebab memang best pun! Weeee…

Part kulit muka nampak cerah tu bukan lah cerah putih sangat sebab Cetaphil bukan nya ada bahan agen pemutih tapi mungkin sebab kulit muka ni dah sihat, segar lagi bersih dari cela so ini antara faktor kulit muka Nina tampak sedikit cerah dan berseri.

Cara menggunakan Cetaphil Gentle Skin Cleanser

CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER Pencuci Merawat Muka Breakout Bermasalah

Sangat mudah! Cuma ada beberapa perkara yang mungkin akan buat korang tertanya-tanya dan musykil seperti mana Nina memula gunakannya.

Tidak berbuih

Macam pelik jer kannn pencuci muka tapi tak de buih? Memula Nina sendiri pun musykil, eh eh.. boleh bersih ker cuci muka tanpa buih ni. Korang rasa? Haa .. kena cuba dulu baru tau!

Removes light make up

Serius Nina dah cuba memang ternyata bersih. Tak sangka bukan sekadar cleanser malah mampu hapuskan cela make up light yang ada kat muka Nina ni. Nina memang jenis tak make up sangat, so setakat make up biasa-biasa tu dengan Cetaphil GSC pun dah settle. Senang keje jimat masa!

Senang di bilas

Tuang GSC kat tapak tangan, agak-agak besar duit 50sen pastu sapu kan rata Cetaphil ke seluruh wajah, urut-urut lembut pastu bilas dengan air. Dalam 2-3 kali bilasan dah selesai proses cuci muka. Senang di bilas dan jimat air.

Boleh di guna tanpa air

Ahaa… Ini lagi rare awak! Korang hanya perlu sapu cream cleanser Cetaphill rata keseluruh wajah pastu lap ajer dengan tisu atau towel bersih. Settel.. Mudah sangat .. Sesuai laa kalau bawak pi travel Negara yang sejuk beku tuu, kot gigil ketaq nak cuci muka kena air, muka masih boleh dibersihkan dari segala kekotoran walau tanpa air. Tak susah pun nak jaga kecantikan. Mudah kann?

My BEST cleanser – Cetaphil GSC

CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER Pencuci Merawat Muka Breakout Bermasalah

Nina sependapat dengan lebih 99% pengguna yang dah guna Cetaphil GSC bahawa Cetaphil adalah cleanser terbaik! Cleanser yang lembut membersih , PH seimbang yang tidak memedihkan mata dan membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit. Ia juga tidak ada sebarang bahan pewangi yang kita semua sedia maklum bahan pewangi ni kan tak baik untuk kesihatan kulit kita sebab tu cream cleanser Cetaphil ni tak de apa-apa bau pun saat kita cuci muka. Tak kisah laaa tak bau yang penting selamat dan berkesan.

Gentle on baby’s skin | Seisi keluarga boleh pakai – jimat

Part jimat memang sinonim dengan mak mak seperti Nina kannn…?? Dengan satu botol ni seisi keluarga boleh gunakannya. Dari maknya, abahnya sampai laaa anak-anak pun boleh guna sama. Pastu boleh guna untuk muka hingga lah seluruh badan. Paling senang bila nak bawa travel. Jimat ruang pun ya jugak. HEhee…

Cetaphil selamat

Cer korang tengok, kat depan botol Cetaphil GSC ni sendiri dah terpampang kebaikkan nya.
Daily care for sensitive skin Soap and fragrance-free Won’t sting eyes

Moisturises as it cleanses Dermatologist recommended

Bab pakar dermatologist recommended tu memang Nina setuju. Bukan takat doctor jer suggest kita guna Cetaphil GSC malah bila kulit kita ada masalah eczema atau breakout sebab produk terlarang, pakar farmasi pun akan cadang produk yang sama. Tak caya cer korang google, banyak weyhh testimoni produk apa terbaik selesaikan masalah kulit muka breakout.

Pencuci CETAPHIL Merawat Muka Breakout Bermasalah

Kat mana nak beli Cetaphil

Alahai korang… Produk dah menang banyak award ni senang sangat korang nak jumpa. Korang pi laaa mana-mana farmasi, hypermarket confirm ada. Kot pemalas nak keluar dari kepompong, kat online pun ada!

Link official store Cetaphil di bawah:
Shopee: https://shopee.com.my/cetaphil.os
Lazada: https://www.lazada.com.my/shop/cetaphil/

Dah berusia ni, Nina pun mula ada kesedaran nak guna produk yang berkualiti jer.. Korang bila lagi? Tak kan nak tengok jer kulit muka Nina halus mulus sihat berseri. Hehee…

Review Pencuci CETAPHIL Gentle Skin Cleanser

Jom sesama cantik dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser!

Pencuci CETAPHIL Merawat Muka Breakout Bermasalah

79 Comments
  • Qaseh
    Posted at 13:37h, 22 March Reply

    Memang best pakai then satu botol besar ni tahan lama sangat , memang berbaloi dengan harga

    • Nina Mirza
      Posted at 19:25h, 22 March Reply

      Kannn… Berbaloi..!! Manfaat untuk kulit tu yang paling berharga

  • PencariMakan
    Posted at 13:39h, 22 March Reply

    Cantik lembut mulus itu yang penting kan. Kan.

    • Nina Mirza
      Posted at 19:23h, 22 March Reply

      Kannn… Leh laaa Bob belikan untuk isteri eh

  • SitiYangMenaip
    Posted at 13:40h, 22 March Reply

    ramai kasi review berkesan. im going to try soon.. alhamdulillah xde masalah kulit muka
    just kering n nak jaga. nak cuba ni..

    • Nina Mirza
      Posted at 19:21h, 22 March Reply

      Siti, InsyaAllah good for all. Cetaphil tak de bahan terlarang so safe for all. Try laaa… Hope sesuai ngan your skin.

  • Nadia johari
    Posted at 13:41h, 22 March Reply

    Tak pernah cuba lagi.. Tapi nampak menarik satubkeluarga boleh pakai.. Boleh syorkan dekat suami

    • Nina Mirza
      Posted at 19:19h, 22 March Reply

      Betul Nad, husband kak nina pun share pakai sama. Anak anak pun sama. Senang sebotol seisi keluarga.

  • SalinaJohari
    Posted at 13:45h, 22 March Reply

    Cetaphil memang best sebab kurang buih dan bila cuci muka tu terasa bersih dari kotoran ..

    • Nina Mirza
      Posted at 19:18h, 22 March Reply

      Kannn… Tak de buih at all..!! Memula surpriseee gak. Lelama dah biasa dan suka.

  • TATI MANSUR
    Posted at 13:49h, 22 March Reply

    Tak pernah lagi cuba.. Tapi nak cuba jugaklah sebab ada masalah combination skin jugak.. Kot2 lah boleh cerah berseri mcm kak nina..

    • Nina Mirza
      Posted at 19:18h, 22 March Reply

      Try laaa Tati. Produk bagus tak de bahan terlarang InsyaAllah good for all. Cerah tu tak sure sebab dia tak de bahan whitening. Cuma akan beri kulit yang sihat. InsyaAllah

  • Yb shehan
    Posted at 13:51h, 22 March Reply

    Wah.. bgs btul info ni..

    • Nina Mirza
      Posted at 19:16h, 22 March Reply

      Shehan, produk bagus kena laaa sharing kann.. As long tak memudaratkan dan tak de bahan terlarang. InsyaAllah good for all

    • Ct.azman
      Posted at 07:31h, 05 April Reply

      Kalau untuk kulit berminyak Dan jerawat boleh guna ke kak nina hmm

  • Huda
    Posted at 13:59h, 22 March Reply

    makin comel dan awet muda tau kak nina ni..jeles betul tengok. cantik yer kulit akak..cetaphil rahsianya yer…

    • Nina Mirza
      Posted at 19:15h, 22 March Reply

      Jangan laaa jeles, Huda pun apa kurangnya, kulit muka huda pun cantik juga.

  • Mama Kembar Tiga
    Posted at 14:02h, 22 March Reply

    Mmg yakin ngan Cetaphil sbb masa anak anak i kena ekzema dulu pun doktor suggest guna Cetaphil

    • Nina Mirza
      Posted at 19:14h, 22 March Reply

      Nani, tu laaa…. Doktor yang rekemen tentu produk yang bagus kann

  • Firzz Radzi
    Posted at 21:02h, 22 March Reply

    Wahhh.. Leh suggest kat wife…

    • Nina Mirza
      Posted at 17:52h, 22 April Reply

      Haaa… Bagus bagi wife pakai . Fizz pun buleh. Food produk

  • Mariana
    Posted at 21:11h, 22 March Reply

    Memang berkesan cetaphill ni. Dah pernah try

    • Nina Mirza
      Posted at 17:52h, 22 April Reply

      kannnn…. Dah pakai baru tahu best kann

      • Suhaila
        Posted at 13:20h, 04 June Reply

        Hi nk tnya boleh, saya baru cuba pakai cleanser cetaphil ni, kenapa ye bila saya pakai dia tmbuh jerawat2 kecik di atas dahi? Tak ssuai dgn kulit ke?

  • Cik Nor
    Posted at 22:02h, 22 March Reply

    wah..mkin muda remaja la k.nina..:)

    • Nina Mirza
      Posted at 17:53h, 22 April Reply

      cik. Nor pun buleh…. Try laa

  • fizafantagiro
    Posted at 06:27h, 23 March Reply

    Bersihnyaaa muka kak nina guna produk ni

    • Nina Mirza
      Posted at 08:30h, 23 March Reply

      Alhamdulillah … Rasa yakin bila guna produk yang di uji klinikal.

  • Lya
    Posted at 21:16h, 24 March Reply

    Cetaphil ni mmg bagus laaa .. best guna ..

    • Nina Mirza
      Posted at 17:54h, 22 April Reply

      Kannnn Lya, yakin bila. Dermatologi yang rekemen

  • Chrissella
    Posted at 16:40h, 25 March Reply

    Saya suka Cetaphil, biasa guna untuk waktu pagi sahaja. Selalu beli yang kecil je, tu pun tunggu watsons buat sale.

    • Nina Mirza
      Posted at 17:55h, 22 April Reply

      Chrissella, samalah! Beli time Sales berbaloi baloi. Jimat

  • kylie cre8tone
    Posted at 17:30h, 25 March Reply

    I’m using cetaphil too and i’m loving it.. so gentle to my skin… 🙂 this is such a great product… nice one…. Great for those with sensitive skin especially..

  • Comel
    Posted at 20:42h, 25 March Reply

    Wahh baguslah utk org kulit sensitif ni.. skg pencuci pun kena ada clinical test. Baguslah.. brand ni utk yg ada skin prob n alah pada sebum ni

    • Nina Mirza
      Posted at 17:59h, 22 April Reply

      Yes, clinical test sangat membantu kita pakai produk yang sesuai

  • budak bandung laici
    Posted at 00:03h, 26 March Reply

    wah tu dah terbongkar rahsia kulit muka selalu sihat & cantik. rupanya guna cetaphil.. housemate BBL pun guna produk ni memang nampak berkesan cuma BBL tak mampu nak beli sebab mahal sangat hehe

    • Nina Mirza
      Posted at 18:01h, 22 April Reply

      Ikutkan tak mahal mana pun… Kita belintime sales. Jimat! Bijak kannnn

  • Hanny Abdullah
    Posted at 01:31h, 26 March Reply

    Ramai kata bagus produk ni, nak cuba pakaikan kat anak sis lah..muka dia sekarang waduhhh geram je tengok..penuh gan jerawat2 halus tu. Macam2 produk dah pakai..cam tu jugak..nanti nak cuba yang ni pulak lah

    • Nina Mirza
      Posted at 18:02h, 22 April Reply

      haaa… Try laaa, my daughter pun pakai cetaphil. Produk selamat

  • Fadzi Razak
    Posted at 06:53h, 26 March Reply

    Ramai yang cakap cetaphil ni memang bagus untuk rawat kulit rosak. Kalau kulit sensitif lagi sesuai. Even dieorang pun ada keluarkan produk untuk baby kan

    • Nina Mirza
      Posted at 18:03h, 22 April Reply

      Aahh… Baby range pun gentle. Kita suka lotion dia

  • Mimi
    Posted at 07:57h, 26 March Reply

    Ramai yang bila kulit breakout pakai Cetaphil ni kan. Saya tak tahu sesuai ke tak dengan kulit muka. Tapi as long as kandungannya tidak merbahaya boleh kot. Nak ty tapi tak tertry..

    • Nina Mirza
      Posted at 18:04h, 22 April Reply

      yup, produk yang selamat tak risau nak try. My kids pun kita pakai kan cetaphil. Senang satu family sebotol

  • AYU RAFIKAH
    Posted at 08:05h, 26 March Reply

    brand ceraphill ni mmg popular sebab ramai yang guna akan bagi feedback yang positif..yang best tu dia sesuai untuk semua jenis kulit…kalau yg ada masalah kulit lagila kena guna sebab dia boleh merawat sama.

    • Nina Mirza
      Posted at 18:05h, 22 April Reply

      Betul betul betul… Merawat skin yang problem. My daughter jerawat banyak dah kurang pakai cetaphil

  • Tekkaus
    Posted at 10:20h, 26 March Reply

    Good to know that this skin cleanser is not only suitable for women and ladies but for kids and guys as well. Indeed this is a good skin cleanser that can be used by everyone in the household. 🙂

  • emi
    Posted at 10:25h, 26 March Reply

    Kawan-kawan emi rata-rata kalau ada masalah kulit breakout , memang dorang akan guna cetaphil untuk pulihkan kulit diorang. Katanya bagus, dan memang terbukti bagus pun. Emi belum pernah try lagi, hehe

    • Nina Mirza
      Posted at 18:07h, 22 April Reply

      Nanti boleh laaa emy try. Mana lah tau serasi. Sebotol kecik Rm20

  • Syiera Mat Saman
    Posted at 15:08h, 26 March Reply

    Wah patutlah makin cun hehehe ramai betul yang guna cetaphil ye. Nanti syira nak cuba jugak. Review yg menarik

    • Nina Mirza
      Posted at 18:30h, 22 April Reply

      nanti try laaa… Alhamdulillah skin bertambah sihat sekarang

  • Min
    Posted at 21:55h, 26 March Reply

    CEtaphil ni memang bagus pulak2 bila dia sejenis yg mmg non comedogenic. Kte suka pakai cetaphil ni

  • Syafiera Yamin
    Posted at 02:19h, 27 March Reply

    lisa surihaini pun suka cetaphil ni kan.. tapi orang kata sangat bagus yang ada masalah eczema.. ada yang cuci macam biasa biasa je lepas tu lap pakai kain suam memang muka rasa bersih je.. ni rasa nak cari sebotol ni..

    • Nina Mirza
      Posted at 18:31h, 22 April Reply

      Ahaaa… Nanti cari eh.. Kita terjebak sebab anak kita arlegic pastu pakai cetaphil skin dia baik

  • Ai
    Posted at 10:30h, 27 March Reply

    Ramai gak kawan-kawan guna.

    • Nina Mirza
      Posted at 18:32h, 22 April Reply

      tu laaa… Sebab tu kita pun terjebak

  • TENGKUBUTANG
    Posted at 11:49h, 27 March Reply

    TB pun nak beli baliklah Cetaphil ni.. KUlit TB memang kering sekarang ni.. sesuai sangat pakai cetaphil ni tapi gatai pi stop n pakai produk lain.. hihoihi

    • Nina Mirza
      Posted at 18:05h, 29 March Reply

      TB, nanti leh laaa try. Pernah pakai eh, sayangnya tak continue pakai. InsyaAllah kulit kering tu nanti akan pulih.

  • Sunshine Kelly
    Posted at 10:00h, 28 March Reply

    I have been using this cleanser for quite sometime and I like it. Its very gentle and mild plus suitable for sensitive skin users.

    • Nina Mirza
      Posted at 18:04h, 29 March Reply

      Wahh … Kelly pun pakai Cetaphil. Patut lah your skin cantik!

  • Halimah
    Posted at 13:24h, 28 March Reply

    Product Cetaphil kak belum cuba lg, kulit berminyak bgs pakai, mcm kulit kak kering ni sesuaix

    • Nina Mirza
      Posted at 18:03h, 29 March Reply

      kak halimah,
      nanti leh laaa try, produk clinical gini tak bahayakan kulit. Tak de bahan terlarang dan sesuai untuk semua jenis kulit! TErbaik

  • Alia
    Posted at 16:55h, 29 March Reply

    Byk review cakap cetaphil ni b3st. Tapi saya tak pernah try lg.. Harga kt msia mahal jugak kan. Hari tu kt oz nmpak mcm murah.. Tpi sebab x pakai.. Xb3li pun lah

    • Nina Mirza
      Posted at 17:51h, 29 March Reply

      Alia,
      Nak kata mahal sangat tu tak juga, beli masa promo sale kat Guardian dapat murah gak! Yang penting berbaloi, cantik tanpa bahan terlarang.

  • Rawlins GLAMq
    Posted at 08:18h, 01 April Reply

    Demi sejenis kulit nan sensitif dan combination nie, memang sukar nak mencari pencuci yang sesuai dan tidak mengeringkan. Tu sebab bila Rawlins jumpa yang sesuai, memang sukar nak tukar pada yang lain. Tapi Rawlins banyak baca review yang bagus pasal yang nie. So, adakah Rawlins akan mencubanya?

    Kita nantikan.

    • Nina Mirza
      Posted at 18:33h, 22 April Reply

      Jeng jeng jengggg… Betul dah jumpa yang sesuai memang akan kekal pakai. Tak cari lain dah

  • Haida
    Posted at 15:21h, 17 April Reply

    Patutlah kak nina sentiasa awet muda… ramai kata bagus.. kena cuba ni

    • Nina Mirza
      Posted at 17:51h, 22 April Reply

      Haida, try laaa.. Recommended

  • Ina
    Posted at 08:13h, 18 April Reply

    wahhh,gabungan mantap kak. Ehehehe.. saya nampak duck scarf jer tuuu.. hahaha.Comelll

    • Nina Mirza
      Posted at 17:50h, 22 April Reply

      Ina… Lain nampak nya ya? Hahaa.. Apapun cetaphil best dan serasi ngan kak nina

  • mas saari
    Posted at 08:26h, 24 April Reply

    Ramai betul cakap Cetaphil ni best, nak try jugaklah.

  • Athea
    Posted at 04:51h, 18 July Reply

    Salam..nak tanya, kalau guna cetaphil gsc ni x perlu guna toner ke?or any suggestion what kind of toner that is suitable for combination skin?tq in advance.

    • Nina Mirza
      Posted at 07:45h, 18 July Reply

      Wa’alaikumussalam Athea, cetaphil adalah cleanser. Berkenaan toner, ada sesetengah orang macam Nina yang tak guna toner. Selepas cleanser Nina dap dap water essence . Nak suggest apa yang sesuai ni tak berani laaa sebab kulit kita semua tak sama. Bagus untuk sana tak semestinya berkesan untuk Athea. Or my tips yang nina srlalu buat :- Athea boleh try sapukan muka dengan ice cube selepas cleanser.

  • lallana
    Posted at 01:19h, 14 August Reply

    Perlu bilas tak sis pakai gentle skin cleanser tu ? Suggest pakai time bila ?

    • Nina Mirza
      Posted at 22:29h, 16 August Reply

      Tak bilas pun ok, biasa nina pakai sebelum cuci muka. Cetaphil ni macam makeup remover gak.. Nina pakai sebelum tido

  • Cheta Eita
    Posted at 09:16h, 19 August Reply

    wahhh..bagus juga cetaphil ni yer, Cheta ni jenis kulit sensitif memang tak berani nak tukar skin care, setakat ni masih serasi dengan pencuci muka YOUTH,alhamdullilah

  • Alya
    Posted at 21:39h, 03 February Reply

    Hi saya nak tahu apa lagi skincare lain yg nina pakai ye??

Post A Comment